Super… Βέροια

Η Βέροια επιβλήθηκε 3-0 του Λεβαδειακού στη βροχή και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Καταιγιστική ήταν η Βέροια στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς επικράτησε με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πέτυχαν τρία γκολ με τους Σιμόνι, Πέντα και Πασά.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης πλήγωσε την παλιά του ομάδα, καθώς αγωνίστηκε 4 χρόνια στον Λεβαδειακό, όμως ως τεχνικός της Βέροιας, άφησε τους Βοιωτούς εκτός Κυπέλλου.

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το παιχνίδι στη Βέροια, καθώς έπεφτε δυνατή βροχή μέχρι λίγο πριν τη σέντρα. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τον Λεβαδειακό στο 8’, με το τον Ιωαννίδη να πλασάρει λίγο πάνω από την εστία της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 14’ ο Κοκκαλάς μπλόκαρε το σουτ του Πέντα, ενώ στο 18’ ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» απέκρουσε σουτ του Χαντζάρα. Στο 30’ ο Πεταυράκης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παντελίδη, ενώ στο 36’ ο Πέντα με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Στο 39’ ο Βοσνιάδης απέκρουσε την προβολή του Λιάγκα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη βροχή να πέφτει και πάλι, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο 53’ όμως ο Σιμόνι με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά και πέτυχε το 1-0 για τη Βέροια. Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, καθώς στο 55’ ο Κανούλας έκανε το σουτ, αλλά ο Κοκκαλάς απέκρουσε. Στο 61’ ο Κανούλα και πάλι ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού σε νέα απόκρουση, αλλά στη συνέχεια ο Πέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Σπανός έκανε αλλαγές και προσπάθησε να… ξυπνήσει την ομάδα του, ωστόσο η Βέροια στο 71’ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Πασά σε αντεπίθεση «κλειδώνοντας» την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές, με τον Λεβαδειακό να απειλεί στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, αλλά ο Βοσνιάδης μπλόκαρε. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Βέροιας να πανηγυρίζουν μια σημαντική πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Μπλέτσας), Πέντα (78’ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68’ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66’ Μακρής), Συμελίδης, Εν' Νομό (66’ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46’ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep