Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Αν απελευθερωθούμε…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπει με… αέρα στη Football League.

Μετά το 1-1 στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Ήταν ένα φιλικό ματς όπως ακριβώς το περίμενα. Παίξαμε με 15 βαθμούς διαφορά θερμοκρασίας, κάτι που φάνηκε μετά το 20λεπτο. Μέχρι τότε είχαμε δυνάμεις να κάνουμε πράγματα, άσχετα αν δεν μας βγήκαν. Από εκείνο το διάστημα, με πιο φρέσκια την ΑΕΛ, εμείς σε ορισμένα σημεία δεν μπορούσαμε να την ακολουθήσουμε. Έπειτα έγιναν πολλές αλλαγές και προσπαθούσαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Δεν λέει τίποτα το αποτέλεσμα.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τους αυτοματισμούς μας και τα τρεξίματα που μας λείπουν. Ο Απόλλων έχει δυνατότητες».

Για την επικείμενη συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή, στην κατηγορία είπε:

«Γίνεται ένας μαραθώνιος, δεν ξέρω πόσο ενισχυμένες θα είναι αυτές οι ομάδες, είναι ιστορικές και θα κάνουν πιο δύσκολη την κατάσταση για τις ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν πράγματα. Σίγουρα θα πάμε σε αγώνες Τετάρτη - Κυριακή και οι ομάδες με υψηλούς στόχους θα χρειάζονται βάθος στο ρόστερ τους. Ο Απόλλων έλειπε χρόνια από την κατηγορία, ωστόσο θα μπούμε με αέρα στη Β' Εθνική, αρκεί να απελευθερωθούμε. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που παρέχει ασφάλεια διοικητική, υπάρχει οικονομική ηρεμία, κάτι που λείπει πολύ στις μέρες μας. Θα είμαστε μια από τις καλές ομάδες, δεν δίνουμε κατεύθυνση, δεν θα αφήσουμε τίποτα, όμως, να πάει χαμένο, αν μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος».

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2012 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep