«Εκτέλεσε» με πεντάρα τον Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 0-5 τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Την παραμικρή δυσκολία δεν συνάντησε ο Απόλλων Σμύρνης στην Καλαμαριά, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου για την 14η αγωνιστική της Super League 2. Η Ελαφρά Ταξιαρχία νίκησε 0-5 τη νεανική ομάδα των κοκκινόμαυρων, που αν δεν κατέβαινε και σε αυτό το ματς, μετά από αυτά με Χανιά και Δόξα Δράμας, θα είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρέθηκε στο επίκεντρο πριν από το ματς, με φωνές και συνθήματα των οπαδών, που του ζητούσαν να φύγει. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κάθισε καν στον πάγκο, αλλά συνεργάτης του. Σημειώνεται ότι ο Απόλλων Πόντου κατέβηκε με μόλις 12 παίκτες, οι περισσότεροι από την U19 που προωθήθηκαν και εκδόθηκαν τα δελτία τους για να μην επέλθει αποβολή από τη λίγκα. Τα πρώτα τέσσερα γκολ είχαν μπει στο πρώτο ημίχρονο, δύο από τον Μπεντινέλι και ένα από Κολ και Ιωαννίδη (πέναλτι).

Στο δεύτερο ημίχρονο το τελικό 0-5 έκανε ο Κραγιόπουλος, που είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 19' Κολ, 20', 38' Μπεντινέλι, 27' πεν. Ιωαννίδης, 64' Κραγιόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (): Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Στόικος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης (85' Μουρατίδης), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρώσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς (65' Γιαννιτσάνης), Κολ (46' Πατράλης), Μπεντινέλι (46' Κραγιόπουλος), Ιωαννιδης, Μαρκόβσκι.

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep