Οι αλλαγές έφεραν την ανατροπή

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-3 την Παναχαϊκή, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε στην Πάτρα ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στην Παναχαϊκή, για τη 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 37' ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη, ενώ ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας μια σειρά από ευκαιρίες. Στο δεύτερο 45λεπτο, αντίθετα, η Ελαφρά Ταξιαρχία που προβλημάτισε έντονα αρχικά, στην επανάληψη έγινε άλλη ομάδα. Σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου, η είσοδος των Ιριτιέρ και Μπλάζιτς.

Στο 71' ο Αργεντινός έκανε το 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 75' έδωσε στον Σέρβο και εκείνος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-2. Στο 80' έπεσε η τάση του ρεύματος και η αναμέτρηση αφού διεκόπη για ένα δεκάλεπτο, άρχισε εκ νέου. Στις καθυστερήσεις ο Μπετινέλι κέρδισε πέναλτι και ο Μαρκόβσκι ευστόχησε για το τελικό 1-3. Σκόρερ δηλαδή οι τρεις αλλαγές. Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλωνα.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (85' Μουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Λινάρδος (79' Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Μαυριάς (63' Παπατόλιος), Κολ, Σιατραβάνης, Μωραΐτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Βιτλής, Λαγός, Αγρόδημος (58' Μπλάζιτς), Μπαστιάνος, Καραγκούνης (58' Ιριτιέρ), Μπετινέλι, Βουό (81' Μαρκόβσκι).

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep