Επικράτηση με Μπεντινέλι

Ο Απόλλων Σμύρνης χάρη στην απόδοση του πρώτου ημιχρόνου νίκησε 1-0 στην Καβάλα την ομώνυμη ομάδα.

Ένα γκολ του Τομάς Μπεντινέλι στο 18' έκρινε τον νικητή στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη (14/08) μεταξύ του ΑΟΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα πριν το 20λεπτο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «Αργοναύτες» βελτιώθηκαν, απείλησαν στο 50' με τον Παπαδόπουλο και στο 67' ο Δήμιζας ανέτρεψε τον Γιαννιτσάνη. Ωστόσο, ο Παυλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ.

Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Οκάν, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Σιαματάς, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Καθάριος, Παυλίδης, Κέρθι, Ορφανίδης, Καρασσαβίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Αγρόδημος, Γκίνο, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Πατράλης, Βουό, Μπαστιάνος. Αγωνίστηκαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Χειριτράντας, Λαρέα, Βαφέας, Χουχούμης, Πέλκας, Μπλάζιτς, Βάρκας, Ρώσση, Παυλίδης (60’ Λάμπη), Γιαννιτσάνης.

Επικράτηση με Μπεντινέλι   Ο Απόλλων Σμύρνης χάρη στην απόδοση του πρώτου ημιχρόνου νίκησε 1-0 στην Καβάλα την ομώνυμη ομάδα.   Ένα γκολ του Τομάς Μπεντινέλι στο 18' έκρινε τον νικητή στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη (14/08) μεταξύ του ΑΟΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα πριν το 20λεπτο.   Στο δεύτερο 45λεπτο οι «Αργοναύτες» βελτιώθηκαν, απείλησαν στο 50' με τον Παπαδόπουλο και στο 67' ο Δήμιζας ανέτρεψε τον Γιαννιτσάνη. Ωστόσο, ο Παυλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ.   Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Οκάν, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Σιαματάς, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Καθάριος, Παυλίδης, Κέρθι, Ορφανίδης, Καρασσαβίδης.   ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Αγρόδημος, Γκίνο, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Πατράλης, Βουό, Μπαστιάνος. Αγωνίστηκαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Χειριτράντας, Λαρέα, Βαφέας, Χουχούμης, Πέλκας, Μπλάζιτς, Βάρκας, Ρώσση, Παυλίδης (60’ Λάμπη), Γιαννιτσάνης.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep