Ψάχνουν λύση

Το ποσοστό των ακαθάριστων εσόδων από τα εισιτήρια σημείο διαφωνίας για ΠΑΕ και ΓΣ Απόλλων Σμύρνης.

Τα χρονικά περιθώρια πιέζουν αφάνταστα και στον Απόλλωνα γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει το συντομότερο να βρεθεί λύση για το γηπεδικό. Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης που έγινε στη Ριζούπολη τη Δευτέρα (12/06) μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Το κλίμα έντασης ήταν αναμενόμενο, αφού οι οπαδοί απαιτούσαν να βρεθεί λύση, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί λύση.

Η ανοικτή συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 19:00 και το «παρών» έδωσαν αρκετοί οπαδοί, οι οποίοι πίεζαν για να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. Εξάλλου, η εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα, έχει κάνει γνωστό πως αν αυτά καθυστερήσουν, τότε το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ κατέθεσε τρεις προτάσεις. Η πρώτη ήταν να δίνει η ΠΑΕ στον ΓΣ όσα ορίζει ο νόμος, η δεύτερη να δίνει 40.000 ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια χωρίς να υπάρχει η απαίτηση των νόμιμων και η τρίτη μιλούσε για πενταετή συμφωνία, προκειμένου η ΠΑΕ να δίνει όσα ορίζει ο νόμος και επιπλέον 20 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Η τελευταία έγινε αποδεκτή από τον Ερασιτέχνη, όμως η ΠΑΕ διαφώνησε σχετικά με το ποσοστό (15%) των ακαθάριστων εσόδων από τα εισιτήρια και εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο.

Ο Ερασιτέχνης επέμεινε ότι πρέπει το συγκεκριμένο ποσοστό να συνεχίσει να έχει ισχύ, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα αυτού και αν η ΠΑΕ διαπιστώσει ότι δεν προβλέπεται, τότε οι επαφές θα οδηγηθούν ξανά σε αδιέξοδο.

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 01:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep