Ενδεχομένως και Φυλή

Στον Απόλλωνα Σμύρνης αναζητούν εναλλακτικές για το γηπεδικό, την ώρα που δεν προβλέπεται να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον Ερασιτέχνη.

Το γηπεδικό «καίει» τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως και πέρσι, που λίγο έλειψε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να χάσει την άδεια αλλά τελικά προτιμήθηκε την τελευταία στιγμή η λύση της Νέας Σμύρνης, έτσι και φέτος το θέμα του γηπέδου απασχολεί και πάλι τους «κυανόλευκους» ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της την Παρασκευή (09/06) έκανε λόγο για καθεστώς εκβιασμού από πλευράς του Ερασιτέχνη, σημειώνοντας πως αναστέλλεται ο σχεδιασμός της ομάδας μετά και το νέο αδιέξοδο στις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη. Άλλωστε οι άνθρωποι του Απόλλωνα γνωρίζουν ότι το γηπεδικό είναι ένα μείζον ζήτημα, καθώς μπορεί να τους απασχολήσει για αρκετό διάστημα γι’ αυτό και τα υπόλοιπα θέματα μπαίνουν προς το παρόν στην άκρη.

Σγκεκριμένα, η αρμόδια εταιρεία που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, έχει ενημερώσει πως απαιτείται τουλάχιστον ένα διάστημα δύο μηνών ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο. Aυτό δημιουργεί επιπλέον άγχος στους ιθύνοντες του συλλόγου αναφορικά σαφώς με τα χρονικά δεδομένα του προγραμματισμού, καθώς αν οι εργασίες ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (12/06), τότε το γήπεδο της Ριζούπολης θα παραδοθεί πιθανότατα λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League (18-19/08).

Έτσι, οι «κυανόλευκοι», που ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη για επικείμενη συνάντηση και μάλιστα άμεσα, καλούνται να εξετάσουν και εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση. Αυτή τη στιγμή εκτός από το προπονητικό κέντρο της Βάρης υπάρχει και το γήπεδο της Φυλής, όπου γίνονται εκεί και οι προπονήσεις της Κ20. Το συγκεκριμένο γήπεδο ενδεχομένως, λοιπόν, να μπορούσε να επιλεχθεί ακόμα και ως έδρα εφόσον πληροί βέβαια τις απαραίτητες προϋποθέσεις γι’ αυτό και είναι στα υπόψιν.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης, που σύμφωνα με την ΠΑΕ απαιτεί και χορηγία στα τμήματά του, φωνάζει ότι δεν υπάρχει χώρος και για τις προπονήσεις των ακαδημιών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του FL News η ΠΑΕ φαίνεται να είναι πρόθυμη να παραχωρήσει ακόμα και τις ώρες χρήσης των δικών της ακαδημιών στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών και να βρει αλλού «στέγη» με την προϋπόθεση, βέβαια, ο Ερασιτέχνης να αναλάβει τα έξοδα του ενοικίου του συγκεκριμένου γηπέδου από τη στιγμή που εκείνος θα κάνει χρήση.

Από την πλευρά της ΠΑΕ περιμένουν αυτή τη στιγμή να υπάρξει ανταπόκριση από τον Ερασιτέχνη, καθώς οι μέρες περνούν και θέλουν να βρεθεί λύση πριν τη Δευτέρα, ώστε να μην πάει πιο πίσω ο προγραμματισμός.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep