«Διαζύγιο» με Περογαμβράκη

Δεν θα προταθεί νέο συμβόλαιο στον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη από το πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι η τελευταία επιβεβαιωμένη και επίσημα αποχώρηση από τους «κυανόλευκους», ωστόσο αναμένεται να συνεχιστούν οι αποδεσμεύσεις και στο ρόστερ μετά τις σχετικές εισηγήσεις του Άκη Μάντζιου. Έτσι, τυπικό είναι το θέμα της αποχώρησης του Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Από το περιβάλλον του 29χρονου επιθετικού επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του gentikoule που ανέφερε πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον Απόλλωνα. Το μονοετές συμβόλαιό του έφτασε στο τέλος του και ο Περογαμβράκης που φέτος κατέγραψε 12 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, αλλά και 1 εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος, ενημερώθηκε ήδη από την ομάδα ότι δεν θα του προταθεί νέο. Επομένως μένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ που θα επιβεβαιώσει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep