Άμεσα το ξεκαθάρισμα

Από Τρίτη (06/06) θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το νέο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης. Ελεύθεροι για διακοπές οι παίκτες.

Μετά το πάρτι που στήθηκε την Κυριακή (04/06) στη Ριζούπολη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν και συνέχεια…

Οι «κυανόλευκοι», που είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να ανταμείβονται, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος του τίτλου, γλέντησαν σε νυχτερινό κέντρο στο Ελληνικό, έχοντας παρέα φυσικά και το τρόπαιο. Με αυτήν την έξοδο ξεκίνησαν παράλληλα και οι διακοπές τους, αφού σταμάτησαν οι προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να απολαύσουν ελεύθερα το καλοκαίρι τους.

Η δουλειά ωστόσο για τους ιθύνοντες του συλλόγου συνεχίζεται. Μάλιστα σε έναν μεγάλο βαθμό έχουν παρθεί οι αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν έπειτα και από τις εισηγήσεις του προπονητή Άκη Μάντζιου και το ξεκαθάρισμα θα γίνει άμεσα.

Χαρακτηριστικά από την Τρίτη (06/06) κιόλας θα ξεκινήσουν και επίσημα οι συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι και θα ενημερωθούν για το αν υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας τους ή για το αν δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο.

Πάντως, στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με το συγκεκριμένο κομμάτι και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουν τελειώσει οι κουβέντες με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep