«Πορεία ισάξια του ονόματος του Απόλλωνα»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για την άνοδο στη Super League.

Το μυστικό της επιτυχίας του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο στη Super League εξήγησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η πορεία των «κυανόλευκων», που συνεχίζουν αήττητοι, είναι ισάξια του ονόματος του συλλόγου.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα επεσήμανε την ηρεμία και τη σταθερότητα που υπάρχει στο οργανωτικό και διοικητικό κομμάτι, σημειώνοντας πως η άνοδος άξιζε στη διοίκηση Μονεμβασιώτη που στηρίζει εδώ και τρία χρόνια την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis 95.5»:

Για το τι δεν μπόρεσε να κάνει καλά ο Άρης σε σχέση με τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Το πιο βασικό είναι μια ισχυρή διοίκηση και από οικονομικής πλευράς να είναι όλα τακτοποιημένα αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Πιστεύω τα είχαμε αυτά σε υψηλό βαθμό αυτά και όταν αυτά τα θέματα είναι λυμένα μπορεί και ένας τεχνικός διευθυντής μαζί με τους προπονητές να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο της η ομάδα. Ο Απόλλων και τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησε να ανέβει κατηγορία, τερμάτιζε τρίτος αλλά στις λεπτομέρειες, σε κάποια λάθη, έχασε τη άνοδο. Είμαστε μια οικογένεια, βοηθήσαμε όλοι και έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, ο καθένας όποτε έλειπε κάποιος τον συμπλήρωνε και είναι πολύ βασικό αυτό στο αγωνιστικό κομμάτι. Με συλλογική προσπάθεια και μαζί και με τον προηγούμενο προπονητή γιατί όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους ήρθε η άνοδος που άξιζε η διοίκηση Μονεβασιώτη που στηρίζει εδώ και τρία χρόνια την ομάδα».

Για το αν ανεβαίνουν οι δύο καλύτερες ομάδες: «Βάσει αποτελεσμάτων θεωρώ πως ναι. Το μέγεθος του Άρη αλλά και του ΟΦΗ το γνωρίζουμε όλοι, μεγάλα μαγαζιά, μεγάλες ομάδες, αλλά δεν είχαν τη σταθερότητα που είχαμε εμείς και η Λαμία. Εμείς πήραμε πολλά ματς στο τέλος όπως έκανε και σε μερικά παιχνίδια ο Άρης, είχε ψυχή το πάλευε, απλά εμείς δεν χάναμε εύκολα βαθμούς. Μέχρι στιγμής είμαστε αήττητοι και θα προσπαθήσουμε να μην χάσουμε ούτε την Κυριακή μέσα στον Άρη για να τερματίσουμε αήττητοι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν πίστευε ότι ο Άρης θα παλέψει μέχρι το τέλος: «Εμείς που βλέπαμε και τις άλλες ομάδες πάντα υπήρχε ένα άγχος. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πάντα υπάρχει το καλό το άγχος που λέμε. Πιστεύω όμως ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Ένα κομβικό παιχνίδι ήταν αυτό με τον Πανσερραϊκό. Ήταν κάποια παιχνίδια κλειδιά που και ποδοσφαιριστής του Άρη να είσαι άμα δεν τα πάρεις σου κόβονται τα πόδια. Οι ελπίδες για να ανέβεις είναι οριακές. Όσο πέρναγε ο καιρός και εμείς δεν χάναμε βαθμούς, όπως και η Λαμία, το πιστεύαμε πιο πολύ και ήρθε στο τέλος η άνοδος».

Για το αν διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία: «Βάσει αποτελεσμάτων ναι. Γιατί και οι παίκτες του Άρη είναι παίκτες Super League και έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Η Λαμία έχει ρόστερ που δεν είναι όπως του Άρη με μεγάλα ονόματα, αλλά ανεβαίνει. Δεν παίζει πάντα το όνομα ρόλο. Παίζει αυτό που είπα και πριν να έχεις μια σταθερή διοίκηση και στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι».

Για το αν μετράει λιγότερο το όνομα σε σχέση με το πάθος και τη θέληση: «Είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από τη Super League. Είχα και εγώ να παίξω περίπου 13 χρόνια από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου. Τα ονόματα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά όταν έχεις πληθώρα παικτών σε πολλές θέσεις είναι καλυμμένο το ρόστερ. Πιστεύω ότι ο κ. Μυροφορίδης που είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν έκανε μια ομάδα που ήταν υπερπλήρης και αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια. Φάνηκε και στην επίθεση και στην άμυνα και στα γκολ που βάλαμε. Πιστεύω ήταν μια πορεία ισάξια του ονόματος του Απόλλωνα».

Για το αν έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά: «Όχι δεν έχω συμβόλαιο, αλλά θα δούμε. Θα το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες».

Last modified onΤρίτη, 23 Μάιος 2017 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep