Τα θέλει όλα ο Απόλλων

Άνοδος, πρωτάθλημα και αήττητο οι στόχοι του Απόλλωνα Σμύρνης! Πάνοπλος με Τρίκαλα...

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη Stoiximan.gr Football League. Ύστερα από 30 παιχνίδια έχει 23 νίκες και επτά ισοπαλίες. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε (τρεις αν προτιμάτε, με δεδομένο ότι στο πρόγραμμα της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι και ο Πανθρακικός), κάτι που σημαίνει ότι με ένα βαθμό στον αγώνα της Κυριακής (21/5, 19.00) με τον ΑΟ Τρίκαλα κατακτάται και μαθηματικά η άνοδος στη Super League.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, βέβαια, στόχος είναι όχι μόνο ο προβιβασμός, αλλά και το πρωτάθλημα και το αήττητο. Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, που θα γίνει στη Ριζούπολη. Άπαντες θα βρίσκονται στο γήπεδο και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα ανακοινωθεί η 18άδα. Πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας δεν υφίσταται και ως εκ τούτου θα επιλεγεί ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (21/5) μετά το ματς θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του «Ίωνα», του του λεωφορείου που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep