«Αβαντάζ... τίτλου»

O Άκης Μάντζιος μίλησε για το πλεονέκτημα τίτλου του Απόλλωνα έναντι της Λαμίας.

Μετά την ισοπαλία (0-0) στη Λαμία ο τεχνικός του Απόλλωνα, Άκης Μάντζιος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μαθηματικά θέλαμε ακόμα δύο πόντους. Τα οφέλη της ισοπαλίας είναι πολλά, αφού ο βαθμός μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο. Αν ισοβαθμίσουμε με τη Λαμία, θα έχουμε αβαντάζ ακόμα και για την υπόθεση του πρωταθλητή. Συγχαρητήρια σε όλους. Ήρθαμε για δύο αποτέλεσματα. Με νίκη θα τελείωνε η υπόθεση - άνοδος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, που είναι αήττητη εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες»

Αν η επικείμενη άνοδος των δύο είναι δίκαιη:

«Σε έναν μαραθώνιο βλέπουμε συνολικά μία πορεία. Πολλά μπορούμε να αναλύσουμε. Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι έχουμε σταθερή πορεία και είμαστε διαρκώς μπροστά. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε ως το μεγάλο φαβορί, αφού ο Άρης και ΟΦΗ είχαν αυτό τον τίτλο. Θέλει υπομονή, να μην κοιτάς το δέντρο, αλλά το δάσος. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε κοντά στον μεγάλο στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

«Να βγούμε και ας σπάσει το αήττητο»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος είπε:«Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνανε σήμερα, παίρνοντας ένα σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνουμε για να βγούμε στην κατηγορία, στη Σούπερ Λίγκα. Ξέραμε πριν από το χθεσινό παιχνίδι, ότι πλέον θέλαμε δύο βαθμούς μαθηματικά και σήμερα καταφέραμε και πήραμε τον έναν και πλέον θέλουμε άλλον έναν πόντο για να βγει η ομάδα.  Θεωρώ ότι ο βαθμός αυτός σήμερα, έχει αρκετά οφέλη.

Πρώτα απ’ όλα, αυτό που είπα, ότι είμαστε πλέον πιο κοντά στη μεγάλη κατηγορία. Δεύτερον, σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Λαμία, έχουμε αβαντάζ στην υπόθεση πρωταθλητή και τρίτον περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και συνεχίσαμε το αήττητο που έχουμε μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο που ήτανε κοντά μας και συνεχίζουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια, να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που αναζητούμε από την αρχή της χρονιάς και να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε το μεγάλο μας στόχο.  Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στη Λαμία, να εκπληρώσει το στόχο της, πολλά συγχαρητήρια στον κ. Τεννέ για την πορεία που έχει κάνει αυτή η ομάδα».

Για το πόσο κοντά είναι πλέον το αήττητο για την ομάδα του:
«Έχουμε ξαναπεί ότι βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και η κατηγορία. Το αήττητο είναι απλά ένα στατιστικό το οποίο σίγουρα θα μείνει στην ιστορία, αλλά προτιμώ να βγει η ομάδα κατηγορία, παρά να μείνει αήττητη και να μη βγει κατηγορία. Αυτό δε γίνεται βέβαια, αλλά νομίζω πρώτη προτεραιότητα είναι αυτό και σήμερα, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο επόμενος στόχος είναι να βγούμε πρωταθλητές και νομίζω ότι είμαστε κοντά και σε αυτόν».

Για το πόσο έχειτελειώσει το θέμα άνοδος και για τις δύο ομάδες:
«Εγώ θα μιλήσω για τη δική μου ομάδα και ο κόουτς από ‘δω θα μιλήσει για τη δική του ομάδα. Εμείς είμαστε ένα βαθμό μακριά και έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας με τα Τρίκαλα και τα Χανιά και εκτός έδρας το ντέρμπι με τον Άρη. Είμαστε αρκετά κοντά, σίγουρα δεν έχουμε βγει, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Μπάλα είναι, πρέπει να είμαστε σοβαροί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Πηγή: speaker.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep