Οικογενειακό δείπνο πριν το ντέρμπι

Την ευκαιρία για χαλάρωση είχε την Τρίτη (09/05) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η απόφαση είχε παρθεί για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά το τραπέζι για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιήθηκε τελικά ανάμεσα στα ντέρμπι.

Οι «κυανόλευκοι», που έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας, βρήκαν την ευκαιρία το βράδυ της Τρίτης (09/05) να χαλαρώσουν λίγο και άπαντες, από τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, μέχρι και το προσωπικό της ΠΑΕ, βρέθηκαν στο αγρότημα Ρεγκούκου.

Σε ένα πολύ όμορφο μέρος στη Σταμάτα, οι «κυανόλευκοι» απόλαυσαν τα κρεατικά εδέσματα του μαγαζιού, με το κλίμα να είναι πολύ καλό στο εσωτερικό της ομάδας, αφού δεν έλειψαν οι πλάκες και ο χαβαλές.

Αν και η ομάδα της «ελαφράς ταξιαρχίας» παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League και έχει το βλέμμα της μόνο στην άνοδο στη Super League, δεν υπήρξε κάποια ομιλία λίγο πριν το ντέρμπι με τη Λαμία, καθώς το τραπέζι έγινε περισσότερο για να περάσουν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος λίγες στιγμές μαζί σαν οικογένεια.

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep