Κλίμα για σερί

Μοναδική απουσία για τον αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό θα είναι ο τιμωρημένος Μπαρτολίνι.

Πολύ καλό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης μετά και το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στη βάση της με τον βαθμό στις αποσκευές της από τον αγώνα με τον ΟΦΗ (1-1) και ήδη άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό στη Ριζούπολη την Κυριακή (07/05).

Μπορεί να ακολουθεί έπειτα το ντέρμπι με τη Λαμία, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στο ματς με τους «σταχυοφόρους», όπου θέλουν να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ώστε να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής δεν θα βρίσκεται ο Μπαρτολίνι, ο οποίος είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από τους αγώνες με Καλλονή και Πανελευσινιακό, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Λαμία. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο, όπου είδε όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (02/05).

Last modified onΤρίτη, 02 Μάιος 2017 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep