Εκτίει με Καλλονή ο Πάνος

Απών από την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής θα είναι ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε ρυθμούς… Κισσαμικού μπαίνουν από την Τρίτη (04/04) στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «κυανόλευκοι» με την ψυχολογία στα ύψη μετά και το εκτός έδρας «τρίποντο» απέναντι στον Πανσερραϊκό ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League στη Ριζούπολη, όπου μοναδικός στόχος και εκεί είναι η επέκταση του αήττητου σερί.

Το απόγευμα ο Άκης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες του στην προπόνηση, θέλοντας να διαπιστώσει μεταξύ άλλων και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο τραυματισμός όμως του 29χρονου αμυντικού, που έγινε αλλαγή στο προηγούμενο ματς καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, δεν φαίνεται να είναι σοβαρός και το πιθανότερο είναι να πάρει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Το «μενού» περιλαμβάνει επίσης λιπομέτρηση, ενώ την Τρίτη (04/04) οι «κυανόλευκοι» θα υποβληθούν και σε αιματολογικές εξετάσεις.

Όσον αφορά στον Ξενοφώντα Πάνο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλονή.

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep