«Δεν είχαμε τύχη»

Ο Άκηε Μάνζιος ξεκαθάρισε πως ήθελαν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αλλά και η ισοπαλία δεν τους έβγαλε εκτός στόχων. Ο Άκηε Μάνζιος ξεκαθάρισε πως ήθελαν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αλλά και η ισοπαλία δεν τους έβγαλε εκτός στόχων.

Ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε την τύχη με το μέρος της όπως στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η λευκή ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Παναιγιάλειο δεν βγάζει εκτός στόχου την «ελαφρά ταξιαρχία» σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, αφού παραμένουν αήττητοι και σε θέση ανόδου. Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Ξέραμε πως θα έρθουμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που διατηρεί το αήττητο στην έδρα του. Το παιχνίδι γνωρίζαμε πως θα πάει στην δύναμη και στο πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δούμε γενικά το παιχνίδι, νομίζω πως ο Απόλλων ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Είχαμε κυρίαρχο ρόλο, δημιουργήσαμε επιθετικά και από την άλλη πλευρά απειληθήκαμε ελάχιστα. Δεν είχαμε σήμερα την τύχη με το μέρος μας, όπως είχε συμβεί σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε αρκετές φάσεις εκτός από το πέναλτι και το δοκάρι,, αλλά το σημαντικότερο είναι πως χάσαμε με τραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστές μας, τον Σιατραβάνη και τον Μπαρμπόσα.

Γενικά είχαμε πολλές ατυχίες στο 90λεπτο. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν απογοητευόμαστε, παραμένουμε αήττητοι και μέσα στο στόχο μας. Υπάρχουν ακόμη 13 παιχνίδια μπροστά μας. Προχωράμε»…

Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2017 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep