«Έχει... φούρνο ολόκληρο»

Ο Παύλο Μυροφορίδης σημείωσε ότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν πρέπει να περιμένει στραβοπατήματα των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου.

Για την αναμέτρηση με τον Άρη και τη διεκδίκηση της ανόδου μίλησε στον Arena FM ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κερδίζουν κάθε ματς και να μην περιμένουν να χάσει η Λαμία ή ο Άρης. Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Άρης υπεραμύνθηκε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τελικά ισοφαρίσαμε εμείς. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ για πολλούς λόγους και γιατί ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να είναι κάτω από εμάς. Τώρα έχουμε δύσκολο ματς με τα Χανιά. Έχει… φούρνο ολόκληρο, όχι απλά ψωμί το πρωτάθλημα ακόμα Αν περιμένουμε να χάσει η Λαμία ή ο Άρης για να πάρουμε πρωτάθλημα δε γίνεται. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς».

Για τον Αγροτικό Αστέρα δήλωσε:

«Ο Αγροτικός Αστέρας με κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να διεκδικήσει άνοδο. Έχει τα στοιχεία της καλής ομάδας, οργάνωση, πλάνο».

Last modified onΔευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep