«Κρατάω μόνο το τρίποντο»

Παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με τη Λαμία είχε ο Άκης Μάντζιος.

Στη χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες του στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με τη Λαμία στάθηκε ο Άκης Μάντζιος. Όπως δήλωσε μετά τη νίκη (1-0): «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι χωρίς πολλές φάσεις. Πήγε στη δύναμη, στη λεπτομέρεια. Καταφέραμε και στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλύτεροι και σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ. Από εκεί και πέρα πήγε το ματς στη διαχείριση περισσότερο παρά να κυνηγήσουμε ένα δεύτερο γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα είχε κάποια εντολή να μείνει πίσω και να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, ήταν πάρα πολύ νωρίς.

Κάποια φορά σε οδηγεί το παιχνίδι, χωρίς να έχεις δουλέψει κάποια πράγματα και σε πάει έτσι η ροή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε ποτέ. Η Λαμία δεν μπήκε ποτέ με αξιώσεις στην περιοχή μας. Διαχειριστήκαμε εύκολα το προβάδισμα και στο δεύτερο η εικόνα ήταν ίδια ως την αποβολή. Εμείς είχαμε πρόβλημα στο να κρατήσουμε τη μπάλα, να πάρει η ομάδα κάποια ανάσα και να κυκλοφορήσει. Δυστυχώς είχαμε πολλά παιδιά σε όχι και τόσο καλή μέρα.

Μετά την αποβολή δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο, έτσι όπως θέλω εγώ την ομάδα. Πολλά ατομικά λάθη και έτσι δώσαμε στη Λαμία τη δυνατότητα να πιέσει και να ελπίζει στην ισοφάριση. Είχε τη φάση με τον Ντουρμισάι και ευτυχώς για εμάς δεν τα κατάφερε. Αυτό το τελευταίο 20λεπτο πρέπει να δουλέψω στην ομάδα μου. Ο πρωταθλητισμός θέλει εμπειρία και μυαλό να έχουμε τέτοια αποτελέσματα που θέλουμε. Αν εξαιρέσουμε τελευταίο 20λεπτο, στο υπόλοιπο ματς ήμασταν καλύτεροι σε ένα ντέρμπι που κρατάω είναι οι τρεις βαθμοί.

Συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά. Πάμε σε ένα δεύτερο ντέρμπι στα Τρίκαλα. Να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Ο Ρομάνο έκανε ράμματα. Ελπίζω να προλάβει. Ο Δεληζήσης τα ίδια. Είναι από τους τραυματισμούς που δεν είναι σοβαροί».

Αν τέτοιες νίκες δίνουν άνοδο:

«Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι πώς βλέπει κάποιος το ποτήρι. Θεωρώ ότι πέρα από το 20λεπτο που δεν μου άρεσε η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία που στις αρχές δεν τα είχε. Σε τέτοια ματς σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί. Και όταν παίρνεις με αυτό τον τρόπο παιχνίδια, τότε είσαι σε καλό δρόμο για να μπορείς να διατηρηθείς ψηλά. Βέβαια έχει δρόμο ακόμα.

Υπάρχουν παιχνίδια δύσκολα και δεν μπορεί να εφησυχάσει κανείς. Υπάρχουν ματς - παγίδες που ίσως είναι πιο δύσκολα από τα λεγόμενα ντέρμπι. Και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Αν επαναπαύτηκαν μετά το γκολ οι παίκτες του:

«Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ίσως χαλαρώσαμε, αλλά είναι ένα κομμάτι που δεν μου άρεσε και πρέπει να το φτιάξω. Έχει γίνει σε πολλά ματς. Όταν κάποια ομάδα μένει με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ δεν έχει λόγο να μη ρισκάρει. Δεν φοβίζει αν χάσει 2-0. Όταν δεν έχεις πίεση, βγαίνεις να ισοφαρίσεις.

Αν δούμε και τη φάση που έκανε είναι δικό μας λάθος. Ήμασταν πολύ αφελείς σε δύο σημεία και δώσαμε την ευκαιρία στη Λαμία να δημιουργήσει τη φάση την καλή που είχε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep