«Σα να έπεσε ο διακόπτης»

Καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα του Απόλλωνα ο Μάντζιος, μόνο από τους βαθμούς

Στη σημασία της νίκης κόντρα στη Λαμία, αλλά και στο μπακ άουτ μετά την αποβολή του Πεταυράκη στάθηκε ο Άκης Μάντζιος. «Είναι μια δύσκολη και σημαντική νίκη. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι ομάδων Β’ Εθνικής. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλύτερα και προηγηθήκαμε. Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δεν ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ο σκοπός των βαθμών και σίγουρα η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησαν να παίξουμε μπάλα.

Όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα παίκτες, συνήθως γίνεται αυτό το μπλακ άουτ. Μετά την αποβολή, σα να έπεσε ο διακόπτης. Κάναμε απίστευτα λάθη ατομικά και έτσι δίναμε την ευκαιρία στη Λαμία να απειλήσει. Εξού και η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο τέλος για να ισοφαρίσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και ότι παραμένουμε πρώτοι και αήττητοι», ανέφερε μετά το παιχνίδι στην κάμερα της ΕΤ3.

Για το φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και με όχι με πολύ ποιότητα, κακούς αγωνιστικούς χώρους. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων, το οποίο ξεχωρίζει και θα πάει μέχρι τέλους. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Στον πρωταθλητισμό σημαντικό είναι να κερδίζεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep