«Αφιερωμένη στον Τζάνη»

Δίκαιη η νίκη του Απόλλωνα επί του Πανελευσινιακού, όπως δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, που την αφιέρωσε στον Χρήστο Τζάνη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και δίκαια έφθασε στην επικράτηση (3-1), ενώ στάθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Τζάνη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

«Κάναμε μία σημαντική και δικαιότατη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που είχε επικεντρώσει το παιχνίδι του στη δύναμη. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, παρόλα αυτά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ.  Δείξαμε χαρακτήρα, διότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, πριν το ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι και θα μπορούσε το σκορ να ήταν και διπλάσιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά,  κάναμε σημαντική νίκη. Θα ξεκουραστούμε, γιατί ήταν τρίτο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα για να μπούμε για το ντέρμπι με τη Λαμία.

Να ευχηθούμε και ο Χρήστος να μην έχει κάτι σοβαρό. Ήταν ένας τραυματισμός , απώλεια για την ομάδα μας . Εγώ και τα παιδιά του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη. Τραυματίστηκε στο ζυγωματικό. Εύχομαι να μην είναι το άσχημο σενάριο, κάταγμα. Είχε παραμορφωθεί το μάτι του».

 Ο Ξενοφών Πάνος τόνισε: «Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Χρήστο Τζάνη, του ευχόμαστε τα καλύτερα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο κόουτς μας επεσήμανε κάποια πράγματα. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις στην εστία του Πανελευσινιακού, δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ, το οποίο δεν μας έριξε ψυχολογικά. Ήταν σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά ένα – ένα τα ματς, για να κατακτήσουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος».

Last modified onΚυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep