«Να μην γευτούν την λύπη της ήττας»

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Σπανός ευχαρίστησε και αποχαιρέτισε διοίκηση και παίκτες του Απόλλωνα

Σεβαστή την απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης να λύσει το συμβόλαιό του έκανε ο Δημήτρης Σπανός, σεβόμενος το καλό της ομάδας. Ο 47χρονος τεχνικός με δήλωσή του ευχαρίστησε τους διοικούντες για την άψογη συνεργασία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, που έχουν φέρει τον Απόλλωνα σε τροχιά ανόδου.

Η δήλωση του Δημήτρη Σπανού:

«Η απομάκρυνσή μου από την ομάδα είναι μία απόφαση της Διοίκησης & την σέβομαι απόλυτα. Λειτουργώντας όμως πάντα με γνώμονα το καλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς για την άψογη συνεργασία μας, την Διοίκηση της Ομάδας & προσωπικά την οικογένεια Μονεμβασιώτη τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Λεβεντογιάννη, τον τεχνικό διευθυντή κ. Μυροφορίδη & όλα τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης που στάθηκαν στο πλευρό μου αυτούς τους 6 μήνες. Τους συνεργάτες μου που όλον αυτό τον καιρό δούλεψαν σκληρά για την ομάδα.

Αφήνω τελευταίους τους ποδοσφαιριστές, που με την προσπάθειά τους & τον επαγγελματισμό τους έχουν φέρει την ομάδα σε θέση ανόδου. Εύχομαι σε όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να μην γευτούν ποτέ την λύπη της ΗΤΤΑΣ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σπανός Δημήτρης – προπονητής».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep