Μοίρασε δώρα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης επισκέφτηκε το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» και μοίρασε δώρα και ευχές.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Απόλλων Σμύρνης και αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέλη της διοίκησης και εκπροσώπους του χορηγού της ΠΑΕ, μοίρασαν δώρα στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή». Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Το «Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης "Πόρτα Ανοιχτή"» επισκέφθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, μέλη της διοίκησης και εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ. Πρόκειται ουσιαστικά για το φιλόξενο σπίτι παιδιών και ενήλικων με εγκεφαλική παράλυση, στην Αργυρούπολη.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έδωσε αθλητικό υλικό και αναμνηστικά δώρα στα παιδιά ενώ η ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ μοίρασε προϊόντα της και άλλα δώρα. Τα μέλη της οικογένειας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εντυπωσιάστηκαν από την άψογη οργάνωση και τις εγκαταστάσεις αλλά κυρίως από τα παιδιά με τα οποία έπαιξαν και πέρασαν ευχάριστες στιγμές βιώνοντας μια πραγματικά πρωτόγνωρη για τους περισσότερους εμπειρία. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και οι περισσότερες να προμηθευτούν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης "Πόρτα Ανοιχτή" εγκαινιάστηκε το 2001 από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, που λειτουργεί από το 1972 ως ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο με σκοπό την ανάπτυξη πρόνοιας για τα άτομα με εγκεφαλική παράλυση».

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep