«Σα να χάσαμε άνευ αγώνα»

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν σε κακή μέρα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Κακό πρόσωπο έβγαλε ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα με 3-0. Οι «κυανόλευκοι» προβλημάτισαν έντονα και χαρακτηριστές είναι οι δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος σημείωσε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν... πήγε στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm:

«Εμείς ως Απόλλων δεν ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Σα να το χάσαμε άνευ αγώνα 3-0. Η ομάδα ήταν τραγωδία. Προτεραιότητα για εμάς δεν είναι το Κύπελλο, αλλά η εικόνα είναι που σε προβληματίζει και σε στενοχωρεί. Είδα τη παλιά δικιά μου ομάδα εκτός από δύο τρία παιδιά. Αν αυτά τα παιδιά είχαν στηριχτεί όπως έπρεπε από πέρσι ακόμα, δεν θα είχαν κάνενα θέμα. Δε θέλω να μιλάω πάλι για τον Ηρακλή.

Άλλο με προβλημάτισε για την δικιά μου ομάδα. Μας έπαιξε ένας Κουμπαράκης που είχε στόχο να βγάλει τον δικό μου, τον Κονέ. Και αν ξεκίνησαν από τώρα στη Β’ Εθνική, τι να πω; Τους ενόχλησε το 3 στα 3. Είναι σημάδι, ήθελε να βγάλει τον Κονέ. Αν τιμωρούσε και άλλους παίκτες, εντάξει. Έγιναν 15 ίδια μαρκαρίσματα. Δεν έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Εδώ έδειξε μόνο στον δικό μου κάρτες. Εντάξει το πήρα το μήνυμα. Δεν είμαι ούτε παρθένα ούτε έπεσα από το φεγγάρι. Δύσκολα θα το πετύχουν όμως».

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκινά την Πέμπτη (01/12) και εκτός πλάνων του προπονητή, Δημήτρη Σπανού θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Εμάνουελ Κονέ.

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep