Έχασε δίκαια ο Απόλλων

Ο Ηρακλής επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα και τον έπιασε στους 3 βαθμούς στον όμιλο του Κυπέλλου.

Μέτρια εμφάνιση από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καυτανζόγλειο και ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή. Η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν έκανε καλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φύγει άποντη από τη Θεσσαλονίκη. Μένει, βέβαια, στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΟΦΗ.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 31'. Ο Αγγελόπουλος πέρασε κάθετη πάσα στον Πασά και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 43', με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά. Ο Απόλλων στο πρώτο μέρος απείλησε στο 8' με το σουτ του Πάνου, αλλά και στο 17' με Σιατραβάνη και Ρομάνο.

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα έμπαιναν δυνατό στο β' μέρος για να μειώσουν, τελικά ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και την κυκλοφορία. Το έργο του Απόλλωνα έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν ο Κονέ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 72'. Η είσοδος του Διαμαντόπουλου έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τον Έλληνα φορ να απειλεί με σουτ στο 55' και στο 85'.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τον Ηρακλή έβαλε ο Κούρος, ένα λεπτά μετά την είσοδό του. Στο 87' κοντρόλαρε με το στήθος, σούταρε στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης (46' Μπαρτολίνι), Στάμου, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Πασάς (86' Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε (74' Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ρομάνο, Τσιάρας (65' Τζάνης), Κονέ, Κάσσος (46' Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης, Αλμπάνης (77' Καλλέργης).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep