«Να επιλυθεί άμεσα»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης υποστήριξε ότι δεν έχει λάβει απάντηση από τον ΓΣ για το θέμα του γηπέδου.

Ανακοίνωση με θέμα το γηπεδικό πρόβλημα που παραμένει άλυτο εξέδωσε την Τρίτη (08/11) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Η διοίκηση των «κυανόλευκων» αφύ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συμπαράστασή τους στον αγώνα με την Καλλιθέα υποστήριξε ότι δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τον Ερασιτέχνη στην προ μηνός πρόταση που κατέθεσε για οριστική επίλυση του προβλήματος που αφορά στη χρησιμοποίηση του γηπέδου της Ριζούπολης. Και όπως ανέφερε: «Η ομάδα μπαίνει σε περίοδο κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα πρέπει να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα άμεσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί δημόσια τους 150 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σπάρτης και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας μας.

Χαιρετίζουμε, επίσης, την πρωτοβουλία φιλάθλων για λύση στο γηπεδικό πρόβλημα, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει, σχετικά με το θέμα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης. Όπως είναι γνωστό, πριν από ένα μήνα απευθύναμε ανοιχτή επιστολή-πρόταση για οριστική και μόνιμη συμφωνία που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Η ομάδα μπαίνει σε περίοδο κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα πρέπει να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα άμεσα».

Last modified onΤρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep