«Δεν ήταν πέναλτι»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σπάρτη, είπε πως δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του αντιπάλου τους και πως ο Απόλλων βρίσκει τον δρόμο του.

Ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του, αλλά και από την προσήλωση στην τακτική δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Σπανός.

«Η Σπάρτη χτίζει σωστά και θα πάει μπροστά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την Σπάρτη ψηλά στον χώρο του κέντρου και τα καταφέραμε. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να αναπτύξει παιχνίδι. Ο Απόλλων δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε έχουμε μέλλον ακόμα. Σήμερα η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία τακτικής, ομάδας συγκεντρωμένης και ήρεμης».

Θέλετε να σχολιάσετε την διαιτησία;

«Δεν μπορώ να πω αν έκανε λάθος ο διαιτητής. Το ίδιο ρώτησα και με την Καλλιθέα. Σήμερα ρώτησα αν ήταν πέναλτι. Και μου είπαν όχι. Δεν μπαίνω στην διαδικασία… Δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια».

 

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep