«Σπίτι μας η Ριζούπολη»

Στήριξη στον Απόλλωνα στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη από τον κόσμο ζητούν οι «Βasso Rango»

Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα να δώσει δυναμικό παρών στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη (25/10, 17:15) στη Ριζούπολη απηύθυναν οι «Βasso Rango». Οι φίλοι των «κυανόλευκων» εξέφρασαν και πάλι την ελπίδα για να βρεθεί λύση στην κόντρα της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, ενώ κατήγγειλαν παιχνίδι εντυπωσιασμού από ανθρώπους της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ και να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα πως το σπίτι μας είναι η Ριζούπολη και όχι η Νέα Σμύρνη. Με μεγάλη μας χαρά επίσης υποδεχθήκαμε το νέο όχημα με το όνομα (Σμυρνιός) το οποίο θα χρησιμοποιείται για μεταφορά υλικού αλλά και των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και μόνο. Όχι και για τις πλέον ξεχωριστές ακαδημίες του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ελπίζουμε ακόμα στο να τα βρουν οι δυο πλευρές. Ωστόσο το παιχνίδι εντυπωσιασμού καλά κρατεί από συγκεκριμένους ανθρώπους της ΠΑΕ καθώς διαγράφοντας μέλη μας από μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιστεύουν ότι θα σταματήσει ο αντίλογος και θα φιμώσουν την Φωνή της νεολαίας που αντιπροσωπεύει το γκρουπ μας».

BASSO RANGO 1891
KEEP THE FIRE BURNING

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep