Ερωτηματικό η έδρα στο Κύπελλο

Άγνωστο παραμένει σε ποιο γήπεδο θα υποδεχτεί ο Απόλλων τον ΟΦΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου

Πρόβλημα με την έδρα του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη (25/10, 17:15) αντιμετωπίζει ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέτος θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων θα πρέπει να βρει άλλη έδρα, καθώς την Τετάρτη (26/10) παίζει εντός έδρας ο Πανιώνιος για τον ίδιο θεσμό. Η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε μια κρούση στον Ερασιτέχνη για την παραχώρηση της Ριζούπολης, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία.

Μάλιστα, στη συνάντηση των Απολλωνιστών το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) ειπώθηκε ότι η ΠΑΕ έκανε πρόταση στον Ερασιτέχνη για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, να πληρώσει 1.500 ευρώ για την χρήση της Ριζούπολης και να δώσει και το νόμιμο ποσοστό από τα εισιτήρια, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Στον Απόλλωνα αναζητούν λύση για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχοντας ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ για το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Στα αγωνιστικά, διάταση στον προσαγωγό έχει υποστεί ο Ξενοφών Πάνος, ο οποίος θα ακολουθήσει θεραπεία και την Παρασκευή (21/10) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep