«Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

Με οριστική αποδοχή της πρότασης της ΠΑΕ Απόλλων από τον Ερασιτέχνη μπορεί η ομάδα να γυρίσει στη Ριζούπολη

Μόνο υπό τους όρους που έχει θέσει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, θα μπορέσει να υπάρξει επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης. Αυτό ξεκαθάρισε η διοίκηση των «κυανόλευκων», ενόψει της συνάντησης των φίλων της ομάδας με θέμα το γηπεδικό, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (17/1, 19:00).

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω συζητήσεις.

Αναλυτικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έχει αρχίσει και τους φιλάθλους του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της Ριζούπολης.

Ενημερωθήκαμε για τη συνάντηση φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης που προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας (17/10/2016), μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή μας μέσω της οποίας γνωστοποιήσαμε και πάλι, με κάθε λεπτομέρεια, την πρότασή μας προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια για διαπραγματεύσεις και περαιτέρω συζητήσεις. Είναι επίσης σαφές ότι το ζητούμενο είναι ένα οριστικό «ναι» ή ένα οριστικό «όχι» για την αποδοχή ή μη της πρότασής μας. Ο Απόλλωνας Σμύρνης και οι φίλοι του, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο αγωνιστικό μέρος και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League.

Η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης είναι δεδομένο ότι αποτελεί το ζητούμενο για όλες τις πλευρές. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες πλέον γνωρίζουν άπαντες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep