Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Θα τη λατρέψετε»! (photos)

Η παρουσίαση του Απόλλωνα και των ακαδημιών έγινε με φόντο την υπόσχεση ανόδου.

Βραδιά παρουσίασης ήταν αυτή της Πέμπτης (22/09) στον Απόλλωνα. Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσίασε όλο το ρόστερ, τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό με τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη και, φυσικά, τις ακαδημίες. Άπαντες, παρουσία των Παναγιώτη και Έκτορα Μονεμβασιώτη μίλησαν για τον στόχο της ανόδου, με τον Μυροφορίδη να δίνει την υπόσχεση ότι: «Αυτή την ομάδα θα τη λατρέψετε», ενώ αναφορά, όπως αναμενόταν, έγινε και στην αλλαγή έδρας.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με βίντεο της Κ19, ενώ για την ίδρυση των ακαδημιών μίλησαν οι Γιάννης Θεοχαρίδης, Λευτέρης Βελέντζας, Πέτρος Δημητρίου. Παράλληλα, στις οθόνες «έπαιξε» βίντεο σχετικό με το πούλμαν το οποίο θα είναι στα πρότυπα αυτού της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έγινε γνωστό ότι αγοράστηκε ένα μικρό βαν για τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας και της ακαδημίας. Το όνομα αυτού; «Σμυρνιός»! Επίσης, παρουσιάστηκε η νέα εμπορική διευθύντρια της ΠΑΕ, Έλλη Μελαχρινίδου.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» ήταν 26 εκ των οποίων οι 17 νεοαποκτηθέντες, ενώ σε βίντεο οι αρχηγοί Κύργιας, Χιώτης, Δεληζήσης, Ρομάνο, Ντάσιος μίλησαν για τον στόχο των «κυανόλευκων» και άπαντες έκαναν λόγο για πρωτάθλημα.

«Ζηλέψαμε τον Πανιώνιο»!

Ο υπεύθυνος ενημέρωσης της ΠΑΕ, Κώστας Μπελιάς ρωτήθηκε για τη μετακόμιση του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη και το θέμα της Ριζούπολης. Όπως είπε: «Το θέμα έχει τελειώσει για μας. Παίζουμε στη Νέα Σμύρνη. Είμαστε ευγνώμονες στην ΠΑΕ Πανιώνιος που μας έδωσε τη λύση. Και όχι μόνο η ΠΑΕ, αλλά και ο Ερασιτέχνης και οι φίλαθλοι μας δέχτηκαν ως ΠΑΕ. Δεν κρύβουμε ότι ζηλέψαμε, γιατί βρήκαμε μια οικογένεια που θα θέλαμε να είμαστε έτσι και εμείς».

Όσο γιατί έφυγε ο Απόλλων από τη Ριζούπολη, δήλωσε:
«Υπάρχει ένα πολεμικό κλίμα προς την ΠΑΕ από 10-15 άτομα. Στις συζητήσεις μας ζήτησαν να πληρώσει η ΠΑΕ για ένα γήπεδο όπου θα παίζουν όλοι. Είναι δεδομένο ότι θα παίζαμε σε χωράφι. Κάποιοι από τους λόγους που φύγαμε και φτιάξαμε τις δικές μας ακαδημίες είναι ότι για να πάρουμε την άδεια μας δυσκόλευαν αν θα μας έδιναν το χαρτί και πότε. Δεν μπορεί να εξαρτάται από κανέναν η ΠΑΕ και θέλαμε να είμαστε μακριά από ένα τοξικό περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι αν δεν μας βοηθούσε ο Πανιώνιος θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την αδειοδότηση».

«Θα την αγαπήσουν και οι αντίπαλοι οπαδοί»

«Αυτή η ομάδα χτίστηκε με μεράκι και αγάπη», ανέφερε ο Μυροφορίδης στις δηλώσεις του και σημείωσε: «Τα παιδιά ξέρουν πού ήρθαν, και εγώ ξέρω σίγουρα. Τα άλλα θα τα δούμε παίζοντας. Θέλουμε να πετύχουμε και αυτό δεν γίνεται με λόγια. Όλοι ξέρουμε τον τρόπο. Με πίστη και θετική ενέργεια θα πετύχουμε.

Τη συγκεκριμένη ομάδα θα τη λατρέψετε. Όσο οι παίκτες είναι υγιείς και δείχνουν τον καλό τους εαυτό θα τους αγαπήσει και ο αντίπαλος οπαδός. Θα τη βλέπετε και θα τη χαίρεστε, γιατί έχει μέταλλο. Έχει αθλητές και καλούς χαρακτήρες που σέβονται την ομάδα. Αν αποτύχει θα φταίμε εμείς. Το δικαίωμα να μιλάω μου το έδωσαν οι παίκτες και ο προπονητής με αυτά που έχω δει».

Σε ερώτηση για τον κόσμο, είπε: «Φέρτε μου ένα γήπεδο με 40.000 κόσμο να πάω να παίξω. Εγώ θέλω αυτοί που είναι για τον Απόλλωνα να είναι εκεί και να τον υποστηρίζουν».

«Σα να είμαι χρόνια»

Στην παρουσίασή του ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός τόνισε: «Με δέχτηκαν πολύ εύκολα και γρήγορα όλοι. Είναι σα να είμαι χρόνια εδώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Είμαστε από τις 18 Ιουλίου στο γήπεδο. Ελπίζω τέλος Μαΐου να μιλάμε εδώ σε ανάλογη συνέντευξη Τύπου για την επόμενη χρονιά.

Εμείς προσπαθούμε να μη μιλάμε. Άλλοι έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα από τα φιλικά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα φροντίσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε τον τίτλο. Να πείσουμε φίλους και αντιπάλους ότι αξίζουμε και να πετύχουμε ό,τι δεν κατάφερε αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια».

Ρωτήθηκε ακόμα για την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος«Εμείς ξεκινήσαμε νωρίς σαν τις ομάδες της Super League. Η καθυστέρηση μας αλλάζει προγραμματισμό, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε».

Σε ερώτηση γιατί φέτος ο Απόλλων μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου, απάντησε«Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν σε καλές ομάδες με νεαρά παιδιά, αλλά ο πρώτος στόχος δεν ήταν το πρωτάθλημα. Εδώ υπάρχει πληθώρα παικτών για να μη μου λείπει ποτέ παίκτες, ενώ υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Αξίζει αυτή η ομάδα να βρίσκεται στη Super League και, φυσικά, είναι μία ευκαιρία και για μένα».

Παρουσιάστηκαν, επίσης, οι συνεργάτες του Σπανού (Βίνος, Κόης, Καλογρίδης, Μπαγιαζίτης), με τον ίδιο να λέει για τον γενικό αρχηγό, Στάθη Φριλίγγο: «Είναι πιο παλιός και από τον Απόλλωνα. Ό,τι ζητάμε μας το παρέχει».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 13:23

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep