Κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε φιλική ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδωσε το πρωί της Τρίτης (20/09) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ηττήθηκε 2-1, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες που αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς προηγήθηκαν στο 5λεπτο με τον Πασιένσια και ο Περογαμβράκης στο 43' ισοφάρισε. Το 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων» διαμόρφωσε ο Πασιένσια στο 80'.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε την ίδια ενδεκάδα με αυτή στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του. Ωστόσο, για δεύτερο διαδοχικό φιλικό χάθηκαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Από τους "ερυθρόλευκους" αγωνίστηκαν επίσης οι Φορτούνης και Σιόβας που έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και οι Χουτεσιώτης, Ρομαό, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης (60’ Γεωργακόπουλος), Κύργιας (78’ Καλλέργης), Δεληζήσης (78’ Αλιατίδης), Ντάσιος (60’ Πάνος), Ρομάνο (46’ Αλμπάνης), Πουρτουλίδης (60’ Κονέ), Σιατραβάνης (60’ Γκούφας), Τζάνης (60’ Τρίγκας), Βαλεριάνος (46’ Ρουμπουλάκου), Διαμαντόπουλος (46’ Πετρόπουλος), Περογαμβράκης (46’ Κάσσος).

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep