«Μένουμε στη συνεχή βελτίωση»

Ματς… Super League χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σπανός το φιλικό του Απόλλωνα στον Βόλο

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου έμεινε ο Δημήτρης Σπανός. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο Πανθεσσαλικό, δείχνοντας καλά στοιχεία και ο Αιγιώτης τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Εύχομαι καλή χρονιά στον Ολυμπιακό και να πάει εκεί που του αξίζει. Παίξαμε με μία ομάδα, με την οποία το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με ένα ματς Football League, ίσως και Super League.

Ο Ολυμπιακός έχει προσανατολισμό, στόχους και πλάνο και θεωρώ ότι και εμείς δείξαμε πράγματα σήμερα. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, γυρίσαμε το αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όπως και δύο τις κάναμε γκολ. Γενικά, αν εξαιρέσω τη φάση του 90’, στην οποία έγινε ένα σημαντικό λάθος από μας-τα λάθη για το ποδόσφαιρο είναι- νομίζω ότι θα πρέπει να φύγουμε ευχαριστημένοι, γιατί το φιλικό πέτυχε τον στόχο του. Δε μένουμε στο αποτέλεσμα, είναι δεδομένο αυτό, αλλά μένουμε στη συνεχή βελτίωση που δείχνουν τα παιδιά και πιστεύω ότι στις 25 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμοι για τον μαραθώνιο της Football League. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, έχει καλή ομάδα, μπράβο σας και εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep