Στον Απόλλωνα ο Τζάνης

Ο Χρήστος Τζάνης αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης

Τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης θα φορά τη νέα σεζόν ο Χρήστος Τζάνης. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από 3,5 χρόνια από τον Πανθρακικό, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και υπέγραψε συμβόλαιο.

Ο Τζάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Παραποτάμου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα για σχεδόν οκτώ χρόνια, με εξαίρεση ένα εξάμηνο που έπαιξε δανεικός στην Αναγέννηση Άρτας. Τον περασμένο Οκτώβριο ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα. Το προηγούμενο διάστημα δοκιμάστηκε από την ΑΕΛ, αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Στον Απόλλωνα θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει ως μια έξτρα λύση στο οπλοστάσιο του Δημήτρη Σπανού. 

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 2 συμμετοχές, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είχε 32 ματς και 7 τέρματα με τον Πανθρακικό. Στους Ακρίτες έπαιζε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13. Στη Super League έχει απολογισμό 120 ματς και 20 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα της Super League 79 αγώνες και 8 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζάνης. Γεννημένος στις 22/4/1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Αρτας και Αστέρα Παραποτάμου».

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep