«Υβριστική η ανακοίνωση»

Το γήπεδο της Ριζούπολης αποτελεί ακόμη ένα σημείο τριβής για τον πόλεμο που υπάρχει ανάμεσα στο Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ του Απόλλωνα Σμύρνης. Το γήπεδο της Ριζούπολης αποτελεί ακόμη ένα σημείο τριβής για τον πόλεμο που υπάρχει ανάμεσα στο Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης απάντησε με ανακοίνωση του στα όσα του καταλογίζει η ΠΑΕ για τον «Διωγμό από το γήπεδο».

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης πήρε θέση και απάντησε στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ και μάλιστα στάθηκε αρκετά και εξήγησε τα σημεία που θεωρεί υβριστικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σχετικά με την από 8/8/2016 ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με τον απίστευτο τίτλο «Ο διωγμός της Π.Α.Ε. συνεχίζεται…» και τα ανάξια σχολιασμού ανάλογα περί εκδίωξης της Π.Α.Ε. από το γήπεδο « Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» με πρωτοβουλία και ευθύνη του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καθώς και εκείνο το «έχασαν τον πελάτη και το κέρδος», δυστυχώς είναι αναγκαίο να υπογραμμισθούν τα εξής:
α) Το πώς και γιατί η Π.Α.Ε. εγκατέλειψε την ιστορική έδρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για πρώτη φορά μετά 37 χρόνια, όχι μόνο έχει προκύψει από τα γεγονότα, τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και τις ενέργειες της Π.Α.Ε., αλλά επί πλέον είναι γνωστό στο σύνολο των Απολλωνιστών και στη φίλαθλη κοινή γνώμη.
Συνεπώς οποιαδήποτε προσπάθεια παραπληροφόρησης των Απολλωνιστών πέφτει στο κενό.
β) Η προσπάθεια να παρερμηνευθεί η αναγκαία εξώδικη δήλωση του Γ.Σ., που έγινε για την τυπική λήξη του χρησιδανείου, με πομπώδεις και ατυχείς τίτλους από την Π.Α.Ε., επέφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Απέδειξε περίτρανα την καθεστωτική και απολυταρχική νοοτροπία της Π.Α.Ε., που θεωρεί τσιφλίκι της και τους λοιπούς εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.
Τα περί καταστατικής έδρας, ξηλώματος πλυντηρίων και οργάνων γυμναστικής και « πρόσφατης ανακαίνισης του χώρου του γυμναστηρίου» είναι τουλάχιστον ανάξια σχολιασμού, όταν η Π.Α.Ε. δημιούργησε δικά της γραφεία στο Μαρούσι και εγκατέλειψε το γήπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ» επιλέγοντας το γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως αγωνιστική έδρα της ομάδας.
γ) Όσον αφορά την υβριστική φράση «έχασαν τον πελάτη και το κέρδος» η παραπλάνηση που επιχειρείται είναι εξοργιστική γιατί η Π.Α.Ε. γνωρίζει άριστα, όπως και όλος ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ότι ο Γ.Σ. υποχρεώθηκε να καταβάλει 20.000,00 € για να καλύψει δαπάνες χρήσης που έπρεπε να καταβάλει η Π.Α.Ε. για όλο το χρονικό διάστημα από 1/7/2015 έως 30/6/2016. Ύπ΄ όψιν ότι το χρονικό διάστημα από 1/7/2015 έως 31/10/2015 η Π.Α.Ε. έκανε χρήση του γηπέδου και όλων των χρησιδανεισθέντων χώρων χωρίς σύμβαση.
δ) Αυτά ως προς την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.
ε) Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει τον δρόμο των ανακοινώσεων που δεν οδηγούν πουθενά και ελπίζει να μην υποχρεωθεί να παραβεί αυτή την απόφαση του στο μέλλον.
Είναι όμως επίσης αποφασισμένος, σεβόμενος και την εκπεφρασμένη και ακλόνητη βούληση όλων των πραγματικών Απολλωνιστών, να αγωνισθεί η ομάδα μας στην φυσική της έδρα, να παρακάμψει τις δικαιολογημένες πικρίες του από τα μέχρι σήμερα διατρέξαντα και γι’ αυτό το λόγο επαναφέρει την υποβληθείσα στις 27/7/2016 πρόταση του για τα θέματα του γηπέδου, που επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης για όσους τυχόν δεν την γνωρίζουν.
στ) Όπως είναι γνωστό, από τις 2/8/2016 άρχισαν στο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ» τα έργα ανάπλασης του χλοοτάπητα από εταιρεία που θεωρείται κορυφαία ακόμη και από τη SUPER LEAGUE. Με βάση το σχετικό πρόγραμμα της εταιρίας, το πρώτο στάδιο της ανάπλασης θα ολοκληρωθεί στις 22/8/2016 και θα παραδοθεί προς χρήση το επόμενο δεκαήμερο.
Κλείνοντας αυτή την ανακοίνωση επαναλαμβάνουμε κάτι που είναι πασίγνωστο και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει. Οι πραγματικοί Απολλωνιστές δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό της ομάδας και ο πόθος τους να την δουν και πάλι στην SUPER LEAGUE, δεν μπορεί να ξεριζωθεί από τις καρδιές τους, όσο δυσάρεστες και αν είναι κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και πλήττουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ιστορική διαδρομή του.
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Συν.
Η από 27/7/2016 Πρόταση του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΠΡΟΣ
ΤΗΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Π.Α.Ε.
Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 119 – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 111 42
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ
Κύριοι
Μετά από την ανταλλαγή προτάσεων εκατέρωθεν που δυστυχώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία και σε μία ακόμα προσπάθεια εξεύρεσης κοινώς αποδεκτής λύσης, σας υποβάλουμε μία πρόταση βασισμένη στη δική σας επιστολή της 1ης Ιουλίου, ως εξής:
Επισημαίνεται και πάλι ότι το ΔΣ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν μπορεί να δεσμεύσει τον σύλλογο πέραν της λήξεως της θητείας του (Ιούνιος 2017)
Το γήπεδο, σας διατίθεται για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ (στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και μία προπόνηση) με αποζημίωση 3.500,00 ευρώ ανά ημερήσιο αγώνα.
Στην περίπτωση νυκτερινού αγώνα η αποζημίωση διαμορφώνεται στο ποσόν των 4.500,00 ευρώ λόγω και της χρήσεως του συστήματος φωτισμού. 
Ο Γ.Σ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου (χλοοτάπητα, συντήρηση εξοπλισμού, αποζημιώσεις ΔΕΚΟ και καθαρισμό γηπέδου) πλην των δαπανών που προκαλούνται κατά την διοργάνωση των αγώνων (εταιρείες φύλαξης κλπ) 
Είναι αυτονόητο ότι τα ανωτέρω ποσά δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του Γ.Σ όπως αυτά προβλέπονται από την Νομοθεσία. 
Τα ποσά αυτά είναι βασισμένα πάνω στα επί μέρους έξοδα που δημιουργούνται λόγω της τέλεσης του αγώνα και καλύπτουν οριακά αυτά. Κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους χώρους: γραφείου ΠΑΕ, γραφείων προπονητών και τεχνικού διευθυντού, ιατρείου, αποδυτηρίων ομάδος φιλοξενουμένων και διαιτητών, αίθουσα παρατηρητού και αίθουσα συνεντεύξεων τύπου μετά τους αγώνες.
Για τον Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ο Πρόεδρος O Γ.Γραμματέας
Π.ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ ΣΤ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Last modified onΤετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep