Η πρόταση του ΓΣ Απόλλωνα

Με πρόταση για χρέωση ανά αγώνα στη Ριζούπολη απαντά ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης στην ΠΑΕ

Την πρόθεσή του να χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης το γήπεδο της Ριζούπολης έδειξε ο Ερασιτέχνης, καταθέτοντας νέα πρόταση. Ο ΓΣ Απόλλων ξεκαθαρίζει πως η δέσμευση για το γήπεδο δεν μπορεί να εκτείνεται πέρα από τη θητεία της διοίκησης, δηλαδή τον Ιούνιο του 2017. Ο Ερασιτέχνης αναλαμβάνει το κόστος συντήρησης του «Γ. Καμάρας» και τις αποζημιώσεις των ΔΕΚΟ και προτείνει στην ΠΑΕ να πληρώνει για τη χρήση του γηπέδου ανά αγώνα, και θα βαρύνεται με τις δαπάνες που προκαλούνται από τη διοργάνωση των αγώνων.

Πάντως, οι ακαδημίες του ΓΣ θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το γήπεδο της Ριζούπολης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύριοι
Μετά από την ανταλλαγή προτάσεων εκατέρωθεν που δυστυχώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία και σε μία ακόμα προσπάθεια εξεύρεσης κοινώς αποδεκτής λύσης, σας υποβάλουμε μία πρόταση βασισμένη στη δική σας επιστολή της 1ης Ιουλίου, ως εξής:

• Επισημαίνεται και πάλι ότι το ΔΣ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν μπορεί να δεσμεύσει τον σύλλογο πέραν της λήξεως της θητείας του (Ιούνιος 2017)

• Το γήπεδο, σας διατίθεται για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ (στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και μία προπόνηση) με αποζημίωση 3.500,00 ευρώ ανά ημερήσιο αγώνα.

• Στην περίπτωση νυκτερινού αγώνα η αποζημίωση διαμορφώνεται στο ποσόν των 4.500,00 ευρώ λόγω και της χρήσεως του συστήματος φωτισμού.

• Ο Γ.Σ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου (χλοοτάπητα, συντήρηση εξοπλισμού, αποζημιώσεις ΔΕΚΟ και καθαρισμό γηπέδου) πλην των δαπανών που προκαλούνται κατά την διοργάνωση των αγώνων (εταιρείες φύλαξης κλπ)

• Είναι αυτονόητο ότι τα ανωτέρω ποσά δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του Γ.Σ όπως αυτά προβλέπονται από την Νομοθεσία.

Τα ποσά αυτά είναι βασισμένα πάνω στα επί μέρους έξοδα που δημιουργούνται λόγω της τέλεσης του αγώνα και καλύπτουν οριακά αυτά. Κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους χώρους: γραφείου ΠΑΕ, γραφείων προπονητών και τεχνικού διευθυντού, ιατρείου, αποδυτηρίων ομάδος φιλοξενουμένων και διαιτητών, αίθουσα παρατηρητού και αίθουσα συνεντεύξεων τύπου μετά τους αγώνες.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 10:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep