«Πρέπει να κλείσω άμεσα γήπεδο»

Στην πίεση χρόνου να κλείσει γήπεδο αναφέρθηκε η διοίκηση του Απόλλωνα στη συνάντηση με τους οπαδούς

Στο φλέγον θέμα του γηπεδικού κινήθηκε η συζήτηση που συγκάλεσε ο Απόλλων Σμύρνης με τους φίλους της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης (26/7) στα γραφεία της ΠΑΕ. Περίπου 50 οπαδοί έδωσαν το παρών και αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα του γηπέδου με τους διοικούντες. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέλυσε την πρόταση που κατέθεσε τη Δευτέρα στον Ερασιτέχνη για τη Ριζούπολη, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε κάνει προ μηνός, για δεκαετή μίσθωση.

Το αγκάθι στις συνομιλίες με τον ΓΣ Απόλλωνα είναι κατά την άποψή του οι ακαδημίες, καθώς η ΠΑΕ σε όλες τις προτάσεις της ζητά να μην κάνουν χρήση του γηπέδου, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Ερασιτέχνη. Ενας από τους οπαδούς επισήμανε ότι στον ΓΣ Απόλλωνα συμφωνούν αρκετά με την τελευταία πρόταση της ΠΑΕ. Πάντως, ο Μονεμβασιώτης υπογράμμισε το πρόβλημα χρόνου που υπάρχει για να κλείσει γήπεδο. Επισήμανε πως στις επόμενες 4-5 μέρες θα πρέπει να έχει συμφωνήσει για το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα. Ανέφερε μάλιστα και τις επιλογές που προσανατολίζεται να εξετάσει. Πρόκειται για τα γήπεδα του Ατρόμητου, της Καλλιθέας, του Πανιωνίου και της Καισαριανής.

Ακολούθησε συζήτηση με τους οπαδούς, οι οποίοι στο σύνολό τους ζητούν να μη φύγει ο Απόλλων από τη Ριζούπολη. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι της ομάδας τόνισαν πως θα πιέσουν τον Ερασιτέχνη να συζητήσει εκ νέου με την ΠΑΕ, προκειμένου να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Τέλος, στο περιθώριο της συνάντησης, προβλήθηκε ένα βίντεο με το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η ίδια εταιρία κατασκευάζει και το πούλμαν του Απόλλωνα. Μάλιστα, προβλήθηκε και μακέτα με το σχέδιο που θα έχει το λεωφορείο της ομάδας, το οποίο, όπως ειπώθηκε, θα είναι έτοιμο σε 3-4 μήνες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep