«Παραιτούμαι λόγω της ρήξης»

Λόγω της κόντρας του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο Γιάννης Θεοχαρίδης.

Την παραίτησή του και επίσημα από το πόστο του διευθυντή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ο Γιάννης Θεοχαρίδης. Επί εννέα χρόνια ο παλαίμαχος άσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εργαζόταν σε αυτή τη θέση, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω της κόντρας του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ, όπως εξήγησε με γραπτή δήλωσή του. Μάλιστα, κάλεσε τις δύο ηγεσίες να τα βρουν για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Στα εννιά χρόνια της παρουσίας μου, στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αντιμετώπισα προβλήματα συνεργασίας, από την προαναφερθείσα ρήξη. Με αποτέλεσμα, να υποβαθμίζεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ, και ως εκ τούτου, δεν υπήρχε πιθανότητα απορρόφησης παιχτών, στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Διαπίστωσα ότι η ρήξη του Γ.Σ. και της ΠΑΕ, επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στα συμφέροντα και των δύο.

Λόγω λοιπόν της διαμάχης αυτής, και επειδή δεν διαπιστώνω καμία προσπάθεια γεφύρωσης των δυο πλευρών, και προβλέποντας την διάλυση της Ακαδημίας, αποφασίζω, να δηλώσω την παραίτησή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς, παράγοντες, που όλοι μαζί συνετέλεσαν, στο να φτάσουμε, την δική μας Ακαδημία, να γίνει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες της Αττικής.

Εύχομαι να υπάρξει, συμπεριφορά, ανάλογη της ιστορίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, και να προβούν οι ηγεσίες των δυο πλευρών, σε κοινή συμμετοχή και πορεία. Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Για το καλό της ομάδας, και των ανθρώπων της».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Θεοχαρίδης
Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep