Ψάχνει γήπεδα ο Απόλλων

Τρία… γήπεδα για τις ανάγκες του αναζητά ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών για τη Ριζούπολη

Η αποτυχία επίτευξης συμφωνίας στο θέμα της Ριζούπολης με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αναγκάζει την ΠΑΕ να αναζητήσει αλλού λύσεις για γήπεδα. Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν όχι ένα, αλλά τρία γήπεδα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, χρειάζεται ένα γήπεδο για τους επίσημους αγώνες του Απόλλωνα, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις. Δεύτερον, αναζητά γήπεδο για τις ακαδημίες που ίδρυσε ως ΠΑΕ. Μάλιστα, στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη, από τη διοίκηση της ΠΑΕ ειπώθηκε πως θα γίνει κίνηση για το γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, το οποίο χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης για τις ακαδημίες του, εάν ο ΓΣ Απόλλων δεν το κλείσει τις επόμενες δυο μέρες. Το θέμα των ακαδημιών αποτέλεσε σημείο τριβής στις συνομιλίες της Τετάρτης (20/7), με αφορμή και την αποχώρηση του Γιάννη Θεοδωρίδη από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη, για τις ακαδημίες της ΠΑΕ.

Τέλος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναζητά και γήπεδο για τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με την περίπτωση της Βάρης να κερδίζει πόντους και το θέμα να αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι να αποχωρήσει η αποστολή του Απόλλωνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του Ακράτητου. Με την επιστροφή των «κυανόλευκων» από τη Νάουσα, αναμένεται να έχουν βρεθεί οι γηπεδικές λύσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep