Ύστατη προσπάθεια για Ριζούπολη

Την Τετάρτη (20/7) θα ξεκαθαρίσει το θέμα της χρήσης του γηπέδου της Ριζούπολης από τον Απόλλωνα τη νέα σεζόν

Συνάντηση με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης θα έχει την Τετάρτη (20/7) θα έχει η ΠΑΕ, σε μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης. Η σύμβαση των δύο πλευρών για το «Γ. Καμάρας» έχει λήξει και στις συζητήσεις τους έχει σημειωθεί σημαντική απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι. Η ΠΑΕ ζητά από τον Ερασιτέχνη να ενημερώσει εκείνος για την έκβαση της συζήτησης, ενώ θέλει να είναι παρόντες στη συνάντηση αντιπροσωπεία των παλαιμάχων και των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη θα γίνει η τελευταία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης του προβλήματος που αφορά το γήπεδο της Ριζούπολης. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ ζήτησε από το Ερασιτέχνη να παρευρεθεί ολιγομελής αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της.

Επειδή η ΠΑΕ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των συνομιλιών δεν προτίθεται να ενημερώσει γι’ αυτό μέσω του Τύπου -και αυτό διότι θέλει να αποφύγει τον διχασμό των φιλάθλων και δεν επιθυμεί να μεταφερθούν προβλήματα εσωτερικά της οικογενείας του Απόλλωνα σε πανελλήνια εμβέλεια, κάτι που δυσφημεί τελικά τον ίδιο τον Απόλλωνα- ζητάει να υπάρξει απευθείας ενημέρωση από τους ίδιους του φορείς που θα συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το κλείσιμο του γηπέδου που θα στεγάσει τις ακαδημίες καθώς και το προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα γίνονται οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep