«Τυπικό για Πουρτουλίδη»

Ο Παύλος Μυροφορίδης επιβεβαίωσε ότι απομένουν τα τυπικά για τη μετακόμιση του Νίκου Πουρτουλίδη στον Απόλλωνα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Παύλος Μυροφορίδης και επιβεβαίωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες, ώστε ο πρώην μέσος του Ηρακλή να μετακομίσει στη Ριζούπολη. Υπενθυμίζεται ότι το flnews πρώτο είχε ενημερώσει σχετικά με το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων». Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον Ηρακλή, αλλά και για τον Νίκο Πουρτουλίδη:
«Δεν ασχολούμαι, δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω πολλή δουλειά και διαβάζω όσα διαβάζετε και εσείς. Ο Πουρτουλίδης έχει τελειώσει από τον Ηρακλή. Εμένα μου κάνει. Είναι ένας αληθινός ηγέτης. Δεν μπορώ να εξετάσω γιατί φεύγει από τον Ηρακλή. Εξετάζω τους λόγους που τον θέλω στον Απόλλωνα. Υπάρχει μια διαδικασία, είναι τυπική διαδικασία. Πρώτα θα μπουν οι υπογραφές και μετά θα ανακοινώσουμε τον Πουρτουλίδη. Δεν γίνεται αλλιώς να βγουν ανακοινώσεις».

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει στον Απόλλωνα:
«Κάναμε 11-12 μεταγραφές. Το σημαντικό είναι να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν τα παιδιά και να έχουν ηρεμία στη δουλειά τους. Αυτό μπορώ να τους το δώσω και από εκεί και πέρα θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Τα φαβορί για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια:
«Η Β’ Εθνική είναι κατηγορία που πρωταγωνιστούν 5-6 ομάδες. Οι άλλες δεν είναι της πλάκας. Υπάρχει ο Άρης, από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, η Λαμία. Είναι και η Καλλονή που έχει την εμπειρία. Ο Άρης θα κάνει καλή ομάδα, θα πάρει καλούς παίκτες. Τα άλλα φαίνονται στο γήπεδο. Το πόσους θα πάρεις δεν λέει κάτι. Απόλλων, Άρης, Τρίκαλα, ΟΦΗ και ενδεχομένως Λαμία και Καλλονή θα δώσουν μάχη για την άνοδο».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep