Η ώρα της έφεσης του Απόλλωνα

Εκδικάζεται την Τετάρτη (8/6) η έφεση του Απόλλωνα για την αφαίρεση βαθμών

Την Τετάρτη (8/6, 16:30) θα ασχοληθεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για το ματς με τον Πανελευσινιακό. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε νικήσει 1-0 στην Ελευσίνα, αλλά είχε χρησιμοποιήσει έξι ξένους παίκτες. Αρχικά η ΑΕΛ και στη συνέχεια οι Πανελευσινιακός και Κέρκυρα κατέθεσαν ένσταση και τελικά η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν να χάσει το ματς με 3-0 στα χαρτιά και αφαίρεση τριών βαθμών.

Ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε έφεση, καθώς στην απόφαση της ποινής, απορρίφθηκε η ένσταση του Πανελευσινιακού και της Κέρκυρας και ελήφθη υπόψη μόνο αυτή της ΑΕΛ, που ήταν πιο σωστά διατυπωμένη. Αυτό που υποστηρίζουν όμως οι «κυανόλευκοι» είναι πως η ΑΕΛ δεν έχει έννομο συμφέρον να ασκήσει ένσταση για το εν λόγω παιχνίδι, λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Γι’ αυτό υπάρχει αισιοδοξία ότι η πρωτόδικη ποινή θα ανατραπεί και πως ο Απόλλων θα πάρει πίσω τους βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 8/6/2016 και ώρα 16:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με:

Την ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αρ.86/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου FOOTBALL LEAGUE και κατά: α) ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ β) ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και γ)ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2016 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep