Ανεβαίνει επίπεδο ο Απόλλων

Νέο πούλμαν, επέκταση γραφείων και δυνατές ακαδημίες τα επόμενα βήματα του Απόλλωνα Σμύρνης

Πλάνα ανάπτυξης και αναβάθμισης κάνουν στον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Super League. Τα νέα γραφεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση της διοίκησης να βάλει την ομάδα σε μια νέα εποχή, με στόχο τις νέες επιτυχίες. Στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων γραφείων την Παρασκευή (27/5), έγιναν γνωστές και οι προθέσεις του Απόλλωνα για τις επόμενες κινήσεις.

Μια από αυτές είναι η αγορά ενός πούλμαν για την ομάδα, το οποίο έχει παραγγελθεί και θα τεθεί στη διάθεση των «κυανόλευκων» σε πέντε μήνες. Το λεωφορείο αυτό θα κατασκευαστεί από την εταιρεία που έχει κατασκευάσει αυτά μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η επέκταση των γραφείων της ΠΑΕ στον χώρο απέναντι από τα τωρινά γραφεία, όπου θα στεγάζεται η διοίκηση.

Οσον αφορά τις ακαδημίες, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια βάση νεαρών παικτών, που θα μπορούν να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα. Επίσης, θα υπάρξει ένα δίκτυο με συνεργαζόμενες ομάδες της Αθήνας, όπου με την τεχνογνωσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», θα αξιολογούνται και θα αξιοποιούνται καλύτερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep