«Να τερματίσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την αξιοπρέπεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την αξιοπρέπεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την αξιοπρέπεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όταν τελειώνουν οι στόχοι μιας ομάδας μένει η αξιοπρέπεια τόνισε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιώργος Βαζάκας, μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης με 5-0. Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι το τέταρτο παιχνίδι που είμαι στην ομάδα και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις νομίζω πως η ομάδα του Απόλλωνα αδικήθηκε στα αποτελέσματα της. Κερδίσαμε το πρώτο ματς μέσα στην Καλλιθέα με καλή παρουσία, είχαμε πολύ καλή απόδοση και χάσαμε πολλές ευκαιρίες με την Παναχαϊκή και ήταν άδικη η ισοπαλία. Μέσα στην Κέρκυρα – το είχα δηλώσει και εκεί πως η δυστυχία ήταν πως δεν έδειξε η τηλεόραση το παιχνίδι για να δουν όλοι πως ο Απόλλων έπρεπε να πάρε κάτι παραπάνω.

Σήμερα οι παίκτες μου έδειξαν αυτό το οποίο ξέρουν και έχουν να δείξουν. Παίζουν για τον Απόλλωνα, παίζουν για την αξία τους και σήμερα ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε. Εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όσοι παίξαμε μπάλα, ξέρουμε πως στα τελευταία παιχνίδια όταν βγεις από το στόχο σου μένει μόνο η αξιοπρέπεια. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου είχαν αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σάκη Θεοδοσιάδη που τον είχα ποδοσφαιριστή και είναι ένας εξελίξιμος προπονητής. Με αυτή την ιστορική ομάδα κατάφερε να έχει καλή πορεία και να εξασφαλίσει την σωτηρία σε αυτό τον κυκεώνα τον ποδοσφαιρικό.

 Στα επόμενα δύο παιχνίδια η παρουσία μας θα πρέπει να είναι η ίδια. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, έχουμε υποχρέωση για την ιστορία του Απόλλωνα, αλλά και την αξία που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δικαιώσουμε τον κόσμο, τον πρόεδρο και όλους όσους είναι κοντά στον Απόλλωνα».  

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep