Ο Βελέντζας τα έβαλε με Θεούς και δαίμονες

Ο Λευτέρης Βελέντζας μίλησε για πέναλτι φαντάσματα – γκολ οφσάιντ και ομάδες που παίζουν χωρίς τιμωρημένους απέναντι στον Απόλλωνα.

«Καλά που υπάρχει και ο Απόλλων και ο ΟΤΕ TV δείχνει παιχνίδια καθαρά που κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και μόνο. Εχουμε δει παιχνίδια που ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα και δίνουν πέναλτι, πηδάει ο επιθετικός και πέφτει και πάλι υπάρχει πέναλτι. Υπάρχουν γκολ - οφσάιντ και παιχνίδια που τώρα τελευταία δεν γίνονται τώρα».

Αφού ευχαρίστησε τον Θεό που χάρισε στον Απόλλωνα το γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, ο Λευτέρης Βελέντζας μίλησε στην κάμερα του OTE TV για όσα πιστεύει πως γίνονται κατά της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Μετά τη νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 1-0 στην Ελευσίνα ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ δήλωσε:

«Αυτό το γκολ μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίζουμε και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό και θέλαμε να βάλουμε το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι καλά που υπάρχει και ο Απόλλων και ο ΟΤΕ TV δείχνει όπου παίζουμε παιχνίδια δυνατά, παιχνίδια καθαρά που κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

«Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε μόνοι μας και ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτό το γκολ στο τέλος και να έχουμε τις ελπίδες για να κερδίσουμε την άνοδο»

Αυτό το λέω επειδή έχουμε δει παιχνίδια που ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα και δίνουν πέναλτι, πηδάει ο επιθετικός και πέφτει και πάλι υπάρχει πέναλτι. Υπάρχουν γκολ - οφσάιντ και παιχνίδια που τώρα τελευταία δεν γίνονται τώρα. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Απόλλων και βλέπει ο κόσμος παιχνίδια που βλέπει ο κόσμος και κρίνονται στο τελευταίο λεπτό. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε μόνοι μας και ευτυχώς ο Θεός μας έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτό το γκολ στο τέλος και να έχουμε τις ελπίδες για να κερδίσουμε την άνοδο».

Το ρίσκο στο τέλος με δύο παίκτες στην άμυνα ήταν εντολή από τον πάγκο;

«Για εμάς ο ένας βαθμός δεν έλεγε τίποτε. Οπότε όταν μείναμε με δέκα επιλέξαμε να συνεχίσουμε με τρεις στην άμυνα. Το ίδιο κάναμε και στο τέλος, αφού έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και να βγούμε μπροστά. Καταφέραμε να κάνουμε το φάουλ και να μπει το γκολ».

Το πιστεύατε ότι ο Κονέ θα έβαζε το φάουλ;

«Εκείνη την ώρα κοιτάξαμε όλοι τον ουρανό. Σίγουρα κάνουμε την προπόνησή μας, υπάρχουν εκτελέσεις φάουλ μέσα σε αυτές και ο Κονέ έχει καλό πόδι και είναι η τρίτη, τέταρτη φορά που τα καταφέρνει. Θέλει και ψυχή εκείνη την ώρα και έδειξε και την ποιότητά του».

Οι κόκκινες κάρτες σε Γκότοβο και Κύργια σας προβληματίζουν;

«Είναι τα καλά της Football League αυτά και δεν θα τιμωρηθούν. Θέλαμε να πάρουμε κάρτες για να εκτίσουν με τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν θα γίνει και είναι το επόμενο παιχνίδι μας. Θα τις σβήσουν έτσι. Είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν, αφού όλες οι ομάδες πριν αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα έχουν σβήσει κάρτες και δεν έχουν κανέναν τιμωρημένο παίκτη».  

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep