Κοπή πίτας και... μετακόμιση (video)

Τέλος Μαρτίου θα είναι έτοιμα προς χρήση τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, όπως ανακοινώθηκε στην κοπή της πίτας.

Πέρυσι είχε ανακοινωθεί πως η ΠΑΕ αναζητά νέα γραφεία και φέτος έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες και τέλος Μαρτίου θα γίνει η μετακόμιση στον νέο χώρο στη λεωφόρο Κηφισίας. Τυχεροί στην εκδήλωση της πίτας του Απόλλωνα στάθηκαν οι Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Δεληζήσης, που κέρδισαν τα δύο φλουριά.

Την επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League ευχήθηκαν όσοι παρέλαβαν τα κομμάτια της πίτας για κάθε τμήμα ξεχωριστά και συγκεκριμένα, για την ΠΑΕ ο κ. Χαράλαμπος Σαμαράς, για τον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ο Δημήτρης Αθανασέκος, για τους παλαίμαχους ο Βασίλης Μαστρακούλης, για την «Αναγέννηση», ο Τάσος Αδρασκέλας, για λογαριασμό των απλών φιλάθλων ο κ. Βασίλης Ριμπόπουλος, για τους ποδοσφαιριστές οι αρχηγοί Μιχάλης Κύργιας, Πάολο Φαρινόλα, Γιώργος Δεληζήσης και Παναγιώτης Λαγός, για το προπονητικό τιμ ο Μπάμπης Τεννές, για την ομάδα Κ-19, ο Λευτέρης Βελέντζας, για τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, ο Γιάννης Κορωναίος και για την χορηγό εταιρεία «Βενέτης» ο Νίκος Μικρός.

Στα αγωνιστικά, ο Καμαρά δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τη Λαμία, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Πιπίνης. Ο Δεληζήσης ανεβάζει στροφές και αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Απόλλωνα...

Last modified onΤετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep