Με Δεληζήση ο Απόλλων

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Απόλλωνα για τον αγώνα με τον ΑΟΧ τον Γιώργο Δεληζήση.

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί ο Απόλλων Σμύρνης τον ΑΟ Χανιά την Παρασκευή (12/02, 18:00 ΟΤΕ). Οι «κυανόλευκοι» μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μη χάσουν άλλο έδαφος. Ο αντίπαλος αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, ο Κονέ έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας, ο Πιπίνης είναι τραυματίας, οι Λαγός, Γκότοβος, Κρητικός δεν υπολογίζονται εδώ καιρό (ο τελευταίος μετέχει από την Τετάρτη (10/02) στις προπονήσεις όπως πρώτο έγραψε το flnews), ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Αλμπάνης, Λίτσης, Μαυρίδης, Πασάι. Αντίθετα, ο Γιώργος Δεληζήσης μπήκε στη 19άδα αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Εξέτισαν και επέστρεψαν οι Φατιόν, Τζιώρας.

H αποστολή: Ταΐρης, Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Καλλέργης, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλος, Ψιάνο, Φατιόν, Παρπέξ, Σουνάς, Πολίτης, Καμαρά, Ρουσάκης, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδης και Τζιώρας.

Θέμα χρόνου είναι, τέλος, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ουκρανού επιθετικού, Ρουσλάν Φομίν την έλευση του οποίου αποκάλυψε το flnews.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep