Ευχές… ανόδου για το 2016

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος μοίρασε ο Απόλλων Σμύρνης, θέτοντας ως στόχο την άνοδο στη Super League.

Μάλιστα, επισήμανε πως πολλοί θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τώρα που βρίσκεται ψηλά, αλλά η διοίκηση έχει τον τρόπο να τους αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά:

Ο ερχομός του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού ελπίζουμε να μας δώσει πνευματική ανακούφιση, σωματική υγεία για να δούμε και να ζήσουμε την ανάκαμψη της χώρας μας σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο, την καλυτέρευση του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως να μας δώσει τη χαρά και την ευλογία σε μας τους Απολλωνιστές να μπορέσουμε να επιτύχουμε το ποθούμενο και αυτό που μας αξίζει, την αποκατάστασή μας στη θέση που μας αξίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς τους Απολλωνιστές που βρέθηκαν μέχρι σήμερα δίπλα στην ομάδα και βοήθησαν με την κόσμια συμπεριφορά τους (χάρη σε αυτούς δεν έχουν επιβληθεί κυρώσεις στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ) και να τους προτρέψουμε σε επαγρύπνηση, διότι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι ψηλά και αποτελεί στόχο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διχάσει. Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που δεν επιθυμούν να επιτύχουμε το στόχο μας. Εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο που πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε.

Χρόνια Πολλά!!!

Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος χρόνος να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε για την ομάδα μας!!!


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep