«Στόχος μας η κορυφή»

Στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε μετά το «διπλό» στον Εύοσμο ο Λευτέρης Βελέντζας

Ικανοποιημένος από την διεύρυνση του επιτυχημένο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα ο Λευτέρης Βελέντζας.

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το ματς. Μπήκαμε όπως έπρεπε. Θέλαμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το σερί. Με αυτό το σκοπό η ομάδα ξεκίνησε το ματς. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε και πήγαμε στα αποδυτήρια χωρίς να έχουμε κινδυνεύσει καθόλου, ακριβώς με τον τρόπο που θέλαμε να αγωνιστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύοντας και μετά την αποβολή του παίκτη της ομάδας του Αγροτικού (Οικονόμου) ότι θα είναι εύκολο το ματς, μπήκαμε πιο χαλαρά. Χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε από το πρώτο ημίχρονο, αδικήσαμε τους εαυτούς μας αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, η σπουδαία νίκη που κάναμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα» τόνισε αρχικά ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε το σερί μας κι ελπίζουμε να γίνει μεγαλύτερο. Είμαστε κοντά στην κορυφή, απέχουμε μόλις δυο βαθμούς. Στόχος μας είναι η κορυφή. Έχουμε δρόμο ακόμα και χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Τα παιδιά καταβάλουν τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι και γι αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα. Εύχομαι να συνεχίσουμε το σερί μας».

Εκπροσωπώντας τους παίκτες το «παρών» έδωσε ο Ξενοφών Πάνος τονίζοντας: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Μια καλή ομάδα την οποία κερδίζουν δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και κάναμε κάποιες ευκαιρίες και ευτυχώς για μας σκοράραμε και πήγαμε στο ημίχρονο προηγούμενοι. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά σε τέτοια ματς όταν δεν είσαι καλός πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί σε μια χρονιά που πάμε για το πρωτάθλημα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep