«Ποιότητα και ικανότητα»

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για τα δύο μεγάλα εφόδια του Απόλλωνα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε πρόσφατα λόγο για διοικητικό αδιέξοδο, αλλά ο Μπάμπης Τεννές μόνο έτσι δεν παρουσίασε την κατάσταση. Μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στον Εργοτέλη ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα δύο μεγάλα εφόδια των «κυανόλευκων», την οικονομική συνέπεια και την οργάνωση, ενώ τόνισε ότι από συγκυρίες δεν έβρισκε δίχτυα στα προηγούμενα ματς η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά. Δικαιούνταν απόλυτα να πάρουν το παιχνίδι και με αυτό το σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Διαπίστωσα, βέβαια, στη διάρκεια κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα παιδιά έβγαλαν ποιότητα και ικανότητα, κάτι για το οποίο ήρθα και τους αδικεί η βαθμολογική θέση. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πετύχαμε μία νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου και συνεχίζουμε.

Δεν ξέρω αν η δική μας ομάδα είναι από τις δύο καλύτερες και αν μπορεί την άνοδο. Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι έχει την καλύτερη οικονομική συνέπεια στην κατηγορία και την καλύτερη οργάνωση. Και αυτά τα δύο είναι τα πολύ μεγάλα εφόδια για να προχωρήσει η ομάδα και να διεκδικήσει τον στόχο. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την υποδοχή και ελπίζω ότι στην πορεία θα φανούμε αντάξιοι των προσδικών. Συγχαρητήρια στα παιδιά, το άξιζαν, το πάλεψαν και το πήραν.

Μίλησα με τα παιδιά και το πρόβλημα ήταν ότι η ομάδα δεν είχε σκοράρει σε πέντε ματς. Αυτό δημιουργούσε επιπρόσθετο βάρος στις πλάτες των παιδιών. Δεν είχαν και τύχη. Εκεί δουλέψαμε και προσπαθήσαμε να καταλάβουν ότι αυτά είναι θέμα συγκυριών. Το σπουδαιότερο είναι να πιστέψουν όλα τα παιδιά στο γκολ. Και αν προσπαθούν αυτό θα έρθει. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και λίγο τον τρόπο του παιχνιδιού, να παίξουμε με τη μπάλα κάτω και με κινήσεις στον επιθετικό τομέα να ελευθερωθούν παίκτες. Νομίζω ότι τα δύο από τα τρία γκολ ήταν αποτέλεσμα πολύ καλών συνεργασιών».

Last modified onΚυριακή, 08 Νοέμβριος 2015 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep