«Θα κάνουμε σερί»

Βέβαιος για την αναρρίχηση του Απόλλωνα ο Αλέκος Βοσνιάδης, δεν στάθηκε στο πέναλτι του Νικολακάκη.

Τη... ρέντα που δεν έχει θα αποκτήσει σύντομα ο Απόλλων σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Μετά το 0-0 με την ΑΕΛ ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα του θα κάνει σερί επιτυχιών και θα πετύχει τον στόχο της, ενώ ζήτησε να μην... τρελαίνουν τους διαιτητές, αλλά και οι ίδιοι να κάνουν τη δουλειά τους.

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τις δηλώσεις Βοσνιάδη:

«Ένα άδικο αποτέλεσμα για μας. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να εξηγήσουμε στα παιδιά ποιον αντίπαλο θα είχαμε, ποια ήταν τα τρωτά του σημεία και να βρούμε τις φάσεις για τη νίκη. Ξέραμε ότι η Λάρισα θα παίξει καλά τις αντεπιθέσεις. Είχαμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, δεν κινδυνεύσαμε στη μετάβαση, είχαμε 20 και πλέον τελικές, κατοχή, αλλά όχι το γκολ. Δουλειά μας είναι να το γυρίσουμε, να βρούμε δίχτυα και να πάρουμε αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να παίρνουμε σερί ματς.

Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν τα πάντα. Ήμασταν άριστοι αμυντικά, είχαμε την κατοχή, ήμαασταν επιθετικοί από όλες τις μεριές και στημένες φάσεις. Κάποια στιγμή αυτά που δεν μπαίνουν θα μπαίνουν εύκολα. Κάναμε συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά μπορούμε το σερί και θα το κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στο υλικό. Άλλες ομάδες δεν θα έδειχναν τέτοιο πρόσωπο με τόσες απουσίες. Μπαίνουν παιδιά και παίζουν σα να μην υπάρχει πρόβλημα.

Θα έρθει και η ρέντα, τα γκολ και αυτοί που αστοχούν από το ένα μέτρο θα τα βάζουν και θα κάνουμε σερί. Είμαστε ήρεμοι, θέλουμε συσπειρωμένο τον κόσμο και θα πετύχουμε. Είμαι τέσσερις περιόδους στον Απόλλωνα. Ξέρω τα καλά και τα άσχημα. Έχω την εμπειρία να διαχειριστώ τα πάντα. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ηρεμία και θα βρούμε το φάρμακο. Συγχαρητήρια σε αυτούς που μας στηρίζουν, με τους άλλους δεν ασχολούμαστε. Θα τους κάνουμε να μας χειροκροτούν».

Για το αν είναι θέμα ατυχίας ή ικανότητας το γκολ και για την απόσταση από την 1η θέση είπε:

«Έχουμε τη δυνατότητα για το σερί, δεν το συζητάμε. Όταν ανοίξει η διαφορά με την ποιότητα και τον τρόπο θα πάρουμε τα ματς. Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να τελειώνουμε τις φάσεις. Αφού δημιουργούμε φάσεις, το δοκάρι και έξω θα γίνει δοκάρι και μέσα. Βλέπαμε μπάλες να περνούν ξυστά. Έχουμε δύο σέντερ φορ, τον Κρητικό και τον Τζιώρα, που τις προηγούμενες χρονιές έβγαιναν πρώτοι σκόρερ. Δεν έχουν ρέντα. Τους έχουμε εμπιστοσύνη. Θα βρούμε τρόπο να έχουν ρέντα. Αν δεν κάναμε φάσεις, θα ανησυχούσαμε. Θα τις προσθέσω και θα σας πω, γιατί έχω χάσει τον λογαριασμό. Εδώ είμαστε και θα τα βάλουμε σε τάξη».

Για τις δύο αλλαγές που έκανε:

«Μια χαρά βάθος υπάρχει. Όταν πάει η ομάδα δεν υπάρχει λόγος. Κουράστηκαν και βγήκαν. Δεν είναι θέμα βάθους. Μακάρι όλοι να είχαν τις επιλογές μας. Δεν υπήρχε λόγος για τρίτη αλλαγή».

Για τις μέτριες εμφανίσεις του Κονέ:

«Τον θέλαμε, γιατί μπορεί να μπει στην περιοχή, είναι ποιοτικός με τη μπάλα, έχει καλά τρεξίματα, ισορροπία σε επίθεση και άμυνα. Είναι ξεκάθαρη επιλογή. Είχε πρόβλημα με τη βίζα, έχασε προετοιμασία, αλλά με τους γυμναστές ακολουθεί πρόγραμμα. Μέσα από τα ματς θα αποκτήσει τρεξίματα και θα μάθει τη λειτουργία. Κάποια στιγμή θα είναι όπως πρέπει να είναι. Και ο μέτριος Κονέ μπορεί. Σύντομα θα είναι αυτός που έχουμε επιλέξει. Είναι συγκεντρωμένος, είμαι ευχαριστημένος και θα μας βοηθήσει».

Για το χέρι του Νικολακάκη:

«Με ενημέρωσαν τι δήλωσε. Δεν υπάρχει να είπε ο Αλμπάνης ότι δεν είναι πέναλτι. Και εμείς είδαμε ότι πάει καρφί το χέρι. Έτσι δεν είναι; Τι να πω; Πέναλτι. Να ασχοληθώ με τον διαιτητή; Ας ευχηθούμε να μην το είδε. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και οι διαιτητές τη δική τους. Μην τους τρελαίνουμε. Να σφυρίζουν, όμως ό,τι βλέπουν».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep